Kolesarske kratke hlače z naramnicami - PRR STRADA LADY - črna/turkizna

99,99 €

Izberite velikost:

Velikost
Izberite velikost

Za znamko ALÉ priporočamo, da izberete izdelek za številko večji od vaše velikosti

Dostava že 27.03.

Najpopularnejše moštvene hlače ALÉ Kratke kolesarske hlače iz kolekcije PRR GRAPHIC, ene izmed najbolj priljubljenih kolekcij podjetja ALÉ. Premišljeni detajli in skrbno ročno šivanje v italijanski tovarni zagotavljajo najvišjo kakovost. Vzdevek GRAPHICS nato nakazuje izvirno zasnovo, ki jo navdihujejo najnovejši trendi v kolesarskem pelotonu.
  • Body Mapping - tehnologija krojenja, ki se med vožnjo popolnoma prilega telesu, hkrati pa združuje izbrane tkanine na različnih delih telesa, da zagotovi ustrezno zračnost in funkcionalne lastnosti.
  • Sistem za stabilnost nog - elastični zaključki nog, ki so zelo lahki in ohranjajo noge na mestu. V tkanino so vtkana silikonska vlakna, ki zagotavljajo zelo udobno prileganje brez neprijetnega vlečenja.
  • Spodbradnik Free System - lahkotnost, hitro sušenje in udobje so tri glavne značilnosti teh podbradnikov. Ti naramnice zagotavljajo pravo podporo za gibanje, hkrati pa so zelo tanke in se dobro držijo na telesu.
  • Comfort System Leg - to je elastični vložek na zadnji strani nog, ki zagotavlja optimalno raztegljivost in udobje. Te hlače zmanjšujejo vlečenje med vožnjo in so primerne za vse tipe postave.
  • Področje mednožja je izdelano iz trdne reliefne tkanine, ki spominja na ogljikova vlakna. Ta tkanina ima ustrezen oprijem na sedlo, hkrati pa na testih dosega visoko stopnjo odpornosti proti obrabi. Zaradi svojih lastnosti je idealna za to področje.
  • Reflektivni elementi na hrbtni strani.
  • Ženska podloga W4H - odlikujejo jo lahkotnost, zračnost in vzdržljivost.

Leta 2013, po 30 letih samostojnega krojenja visokokakovostnih oblačil za profesionalce, je Alé uvedel svojo tehnologijo, izkušnje in strast ter nastala je lastna znamka, ki je na trg prinesla visokokakovostna kolesarska oblačila, ki se od konkurence loči po svojih posebnostih.

Več od blagovne znamke Alé