• Vrnitev na 30 dni
  • Brezplačna dostava iz 65 €

Kolesarski dres s kratkimi rokavi CASTELLI #GIRO107 CLASSIFICATION rožnata

84,99 €
Brezplačna dostava

rožnata

Za znamko CASTELLI priporočamo, da izberete izdelek za številko večji od vaše velikosti

Velikost

Za znamko CASTELLI priporočamo, da izberete izdelek za številko večji od vaše velikosti

Pošiljamo danes
Dostava že v sredo 26.6.
30 dni za vračilo
Brezplačna dostava
Rožnata moška majica Giro d'Italia 2024 Classification Jersey #Giro107
Praznujte Giro d'Italia 2024 s slogom in prestižem rožnate majice #Giro107 Classification Pink Jersey. Ta ekskluzivna CASTELLIjeva kreacija povzema eleganco in barve legendarnih dresov za razvrščanje Gira, vendar je prilagojena za udobje tistih, ki kolesarijo zaradi strasti in ne le zaradi tekmovanja. Ta majica je zasnovana tako, da združuje tradicijo in inovacije, zato je idealna za vse, ki se želijo počutiti kot del najzanimivejše italijanske dirke, ne da bi pri tem žrtvovali udobje.

Rožnata majica Giro d'Italia ni le kos oblačila, temveč simbol, čast, mejnik. Kolesar, ki jo nosi kolesar, ki vodi v skupni razvrstitvi po času, ne predstavlja le začasnega vodstva na dirki, temveč tudi sanje, odločnost in vzdržljivost, ki so potrebni za odličje na enem najprestižnejših in najtežjih kolesarskih tekmovanj na svetu. Tisti, ki nosijo rožnato majico, na svojih ramenih nosijo težo zgodovine, strast celotne države ter občudovanje navijačev in tekmovalcev. Je simbol uspeha, rezultat znoja, strategije in nepremagljivega duha, ki utira pot večni slavi dirke Giro d'Italia.

- Izdelana je iz visokokakovostne tkanine žakard, ki zagotavlja odlično prezračevanje in odlično odvajanje vlage, tako da vas ohranja suhe in udobne tudi med najzahtevnejšimi vzponi.
-Anatomsko oblikovani stranski deli, podaljšani do hrbta, zagotavljajo popolno prileganje in dinamično podporo pri gibanju.
- Opremljen je s tremi praktičnimi zadnjimi žepi, s katerimi lahko nosite najnujnejše stvari, ne da bi pri tem ogrozili aerodinamiko.
-Zaponka YKK® Vislon® po celotni dolžini zagotavlja gladko in zanesljivo zapenjanje, za hitro in enostavno nošenje v vseh razmerah.
-Silikonska elastika v pasu ohranja majico varno na mestu in preprečuje, da bi se med pedaliranjem dvignila, kar zagotavlja zmogljivost brez odvračanja pozornosti.

S CASTELLIjevo razvrstitvijo rožnate majice vsaka vožnja s kolesom postane poklon dirki Giro d'Italia 2024. Nosite strast, živite legendo.
Izdelek 9510702-025