• Vrnitev na 30 dni
 • Brezplačna dostava iz 65 €

Vračilo/ Pritožbe

Kako vrniti blago?

Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe v roku 30  dni od prejema blaga.

 1. Prosimo, prijavite se v našo Spletno spremembo naročila s svojim e-poštnim naslovom in številko naročila. Videli boste elemente v nakupu in možnost vrnitve elementa. Vpišite razlog za vrnitev blaga skupaj z vašimi bančnimi podatki (IBAN), za kar vam bomo denar vrnili v roku 30 delovnih dni od dobave vrnjenega blaga.

 2. Po predložitvi spletne prijave boste po e-pošti prejeli potrditev vaše zahteve. Prosimo, natisnite račun in ga fizično položite v paket.

 3. Blago zapakirajte in pošljite po pošti priporočeno na naslov: Skladišče ILIRIJA - Packeta Adriatic d.o.o, ID 904 81 768 – holokolo.si, Tržaška cesta 40,1000 Ljubljana Černuče. Hranite dokazilo o pošiljki blaga (npr. dobavnica).

 4. Blago je treba vrniti neuporabljeno, v prvotnem stanju, z vsemi nalepkami in originalno embalažo. V nasprotnem primeru lahko odštejemo škodo, ki je nastala iz vračilnega zneska.

 5. Po prejemu blaga, ki ste ga poslali, bomo blago pregledali in vas po elektronski pošti obvestili o naslednjem postopku odstopa od pogodbe
 6. Če kupec želi delno odstopi od kupoprodajne pogodbe in je bilo blago kupljeno v času posebne akcije, pogojene z vrednostjo naročila ali številom izdelkov v naročilu, je kupec dolžan vrniti celotno naročilo. V kolikor vrne samo en del naročila mu prodajalec vrne ustrezen del kupnine za blago, zmanjšano za znesek, ki je enak znesku popusta zaradi uporabe posebne akcije.

Ob nakupu nad 65€ je poštnina BREZPLAČNA. V primeru vračila blaga iz naročila, ostalo blago, ki ga stranka obdrži ne doseže več zneska 65€ stranka izgubi pravico do brezplačne dostave. Zaradi tega se vračilo denarja zmanjša za stroške dostave v višini 4,90€ v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja. Enako velja tudi ob vračilu celotnega naročila.

Neposredna zamenjava blaga

Želimo, da čim prej oblečete svoja nova oblačila. Neposredna menjava blaga torej ni mogoča. V primeru, da vam izdelek ne ustreza, blago zapakirajte in nam ga v roku 30 koledarskih dni pošljite nazaj. Želeno velikost lahko kar klasično naročite. Prosimo, postopajte po navodilih "Kakšen je postopek pri vračilu blaga?"


Kako naprej v obravnavo pritožb?

Blago je zajeto v garancijskem roku 24 mesecev v skladu z veljavno zakonodajo, ko lahko stranka zahteva kakovost in funkcionalnost kupljenega blaga.

 1. Prosimo, prijavite se v našo Spletno spremembo naročila s svojim e-poštnim naslovom in številko naročila. Videli boste elemente nakupa in možnost izbire zahtevka za izdelek. Navedite razlog za zahtevek.

 2. Po predložitvi spletnega zahtevka boste na vaš e-poštni naslov prejeli potrditev registracije vaše zahteve. Prosimo, natisnite račun in ga fizično položite v paket.

 3. Blago pošljite s priporočeno pošto ali po pošti na naslov: Skladišče ILIRIJA - Packeta Adriatic d.o.o, ID 904 81 768 – holokolo.si, Tržaška cesta 40, 1000 Ljubljana Černuče. Hranite dokazilo o pošiljki blaga (npr. dobavnica).

 4. Po prejemu blaga, ki ste ga poslali, ga bomo preverili in vas po elektronski pošti obvestili o postopku zahtevka. Pritožbe, vključno z odpravo napak, bodo poravnane brez nepotrebnega odlašanja, najpozneje v 30 dneh od datuma zahtevka.

Stroške predložitve novega izdelka in stroške pritožbe kupca v celoti nosi prodajalec, če je pritožba utemeljena.