Kako lahko zimsko kolesarjenje okrepi imunski sistem

Kako lahko zimsko kolesarjenje okrepi imunski sistem

Zimsko obdobje je specifično s svojimi vremenskimi nihanji, kar je zagotovo vsakemu od vas znano. En dan je čudovito pravljično zimsko vreme, že naslednji pa dežuje oziroma se otopli tudi za 10 stopinj. Takšna vremenska nihanja  ustvarjajo idealno okolje za prehlade in infekcije, ki jih vsekakor nismo veseli. Kako lahko z zimskim kolesarjenjem v tem obdobju okrepimo odpornost organizma si lahko preberete v naslednjem članku.    

Test zimske jakne Holokolo 2v1 winter

Test zimske jakne Holokolo 2v1 winter

S prihodom pravega zimskega vremena se ni treba preusmeriti na notranje aktivnosti. Ravno nasprotno, saj se zabava šele začenja. Če ste izkušen zimski športnik, potem se zavedate, da brez dobre zimske jakne ne gre. V zadnjih nekaj tednih sem imel priložnost preizkusiti novost podjetja Holokolo, jakno 2 v 1 winter. Kako se je obnesla pri kolesarjenju in drugih športih, si lahko preberete v naslednji recenziji.

Ocena jakne Holokolo 2in1

Ocena jakne Holokolo 2in1

Ko sem izvedela, da ima Holokolo novo zimsko jakno, takoj sem jo poiskala in sem začela brati njene parametre. V prvi vrsti me je zanimala cena, ki se je zdela presenetljivo visoka v primerjavi s ceno njihovih dresov. Ko pa sem prebrala naslednje parametre – blago, iz katerega je izdelana, in dejstvo, da “2in1” pomeni snemljiv brezrokavnik, cena jakne je bila videti smiselna.   Izbrala sem jakno v oranžni barvi velikosti S, čeprav je moja običajna velikost XS tudi pri izdelkih znamke Holokolo.

7 + 1 nasvet za božična darila za kolesarje

7 + 1 nasvet za božična darila za kolesarje

Spet se bliža božič, zato se je treba lotiti nakupovanja daril. Včasih bo navdih prišel sam od sebe, drugič pa vam ne bo preostalo drugega, kot da kupite nogavice in kozmetiko, tako kot vsako leto. Če se vaši bližnji ukvarjajo s kolesarjenjem, bodite pozorni. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, s katerimi lahko ohranite božični mir kar iz vaše dnevne sobe. Tako vam ne bo treba izgubljati živcev v prenapolnjenih nakupovalnih središčih zaradi množice daril, o katerih morate še razmisliti in nakupiti.