• Vrnitev na 30 dni
  • Brezplačna dostava iz 65 €
Ne veste, kako se obleči v tem vremenu? Adrianova recenzija vam bo pomagala

Ne veste, kako se obleči v tem vremenu? Adrianova recenzija vam bo pomagala

Morda se ne zdi tako, a zima je še vedno v polnem zamahu. Super pa je, da še vedno obstajajo ljudje, ki tudi v tem letnem času ne obupajo nad športom. Pri športnih aktivnostih v hladnem vremenu, zlasti pri kolesarjenju, je izbira pravih oblačil zelo pomembna. Zato bom v današnjem članku poskušal povzeti svoje ugotovitve in občutke v zvezi s testiranjem nove zimske jakne HOLOKOLO WINTER 2IN1. Kot pove že ime, gre za edinstven kos, sestavljen iz dveh ločenih kosov oblačil. 

Test zimske jakne Holokolo 2v1 winter

Test zimske jakne Holokolo 2v1 winter

S prihodom pravega zimskega vremena se ni treba preusmeriti na notranje aktivnosti. Ravno nasprotno, saj se zabava šele začenja. Če ste izkušen zimski športnik, potem se zavedate, da brez dobre zimske jakne ne gre. V zadnjih nekaj tednih sem imel priložnost preizkusiti novost podjetja Holokolo, jakno 2 v 1 winter. Kako se je obnesla pri kolesarjenju in drugih športih, si lahko preberete v naslednji recenziji.

Ocena jakne Holokolo 2in1

Ocena jakne Holokolo 2in1

Ko sem izvedela, da ima Holokolo novo zimsko jakno, takoj sem jo poiskala in sem začela brati njene parametre. V prvi vrsti me je zanimala cena, ki se je zdela presenetljivo visoka v primerjavi s ceno njihovih dresov. Ko pa sem prebrala naslednje parametre – blago, iz katerega je izdelana, in dejstvo, da “2in1” pomeni snemljiv brezrokavnik, cena jakne je bila videti smiselna.   Izbrala sem jakno v oranžni barvi velikosti S, čeprav je moja običajna velikost XS tudi pri izdelkih znamke Holokolo.

7 + 1 nasvet za božična darila za kolesarje

7 + 1 nasvet za božična darila za kolesarje

Spet se bliža božič, zato se je treba lotiti nakupovanja daril. Včasih bo navdih prišel sam od sebe, drugič pa vam ne bo preostalo drugega, kot da kupite nogavice in kozmetiko, tako kot vsako leto. Če se vaši bližnji ukvarjajo s kolesarjenjem, bodite pozorni. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, s katerimi lahko ohranite božični mir kar iz vaše dnevne sobe. Tako vam ne bo treba izgubljati živcev v prenapolnjenih nakupovalnih središčih zaradi množice daril, o katerih morate še razmisliti in nakupiti.