• Vrnitev na 30 dni
  • Brezplačna dostava iz 65 €

O avtorju

Ocena jakne Holokolo 2in1

Ocena jakne Holokolo 2in1

Ko sem izvedela, da ima Holokolo novo zimsko jakno, takoj sem jo poiskala in sem začela brati njene parametre. V prvi vrsti me je zanimala cena, ki se je zdela presenetljivo visoka v primerjavi s ceno njihovih dresov. Ko pa sem prebrala naslednje parametre – blago, iz katerega je izdelana, in dejstvo, da “2in1” pomeni snemljiv brezrokavnik, cena jakne je bila videti smiselna.   Izbrala sem jakno v oranžni barvi velikosti S, čeprav je moja običajna velikost XS tudi pri izdelkih znamke Holokolo.

7 + 1 nasvet za božična darila za kolesarje

7 + 1 nasvet za božična darila za kolesarje

Spet se bliža božič, zato se je treba lotiti nakupovanja daril. Včasih bo navdih prišel sam od sebe, drugič pa vam ne bo preostalo drugega, kot da kupite nogavice in kozmetiko, tako kot vsako leto. Če se vaši bližnji ukvarjajo s kolesarjenjem, bodite pozorni. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, s katerimi lahko ohranite božični mir kar iz vaše dnevne sobe. Tako vam ne bo treba izgubljati živcev v prenapolnjenih nakupovalnih središčih zaradi množice daril, o katerih morate še razmisliti in nakupiti.

5 nasvetov za jesensko kolesarjenje

5 nasvetov za jesensko kolesarjenje

Poletje se počasi zaključuje, otroci so se vrnili v šolo, končale pa so se tudi poletne počitnice. Toplo poletno vreme je bolj izjema kot pravilo, sonce bo začelo vzhajati zgodaj, ko boste že v službi, in tudi vidljivost popoldne ne bo idealna. S prihodom jeseni se pri mnogih ljudeh pojavi slabo razpoloženje, ki ga je najbolje odpraviti z gibanjem. Kako lahko preprečite, da bi slaba vidljivost in hladno ter deževno vreme omejili vaše športne dejavnosti? Prav to boste odkrili v tem članku

Hormoni, ki se sproščajo med kolesarjenjem in občutki, ki jih zbudijo v nas

Hormoni, ki se sproščajo med kolesarjenjem in občutki, ki jih zbudijo v nas

Saj poznate tisto... ko pridete domov jezni iz službe, se počutite izčrpani, a se vseeno odpravite na kolo in se vrnete polni energije? Ste se tudi vi že srečali s situacijo, ko niste mogli na kolo in ste bili zaradi tega živčni? Za nekatere sprostitev in izboljšanje razpoloženja prinese kozarec vina, za druge računalniške igre, vendar tudi kolesarjenje deluje na enak način.