7 + 1 nasvet za božična darila za kolesarje

Tagi:
7 + 1 nasvet za božična darila za kolesarje>

Spet se bliža božič, zato se je treba lotiti nakupovanja daril. Včasih bo navdih prišel sam od sebe, drugič pa vam ne bo preostalo drugega, kot da kupite nogavice in kozmetiko, tako kot vsako leto. Če se vaši bližnji ukvarjajo s kolesarjenjem, bodite pozorni. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, s katerimi lahko ohranite božični mir kar iz vaše dnevne sobe. Tako vam ne bo treba izgubljati živcev v prenapolnjenih nakupovalnih središčih zaradi množice daril, o katerih morate še razmisliti in nakupiti.

1. Oblačila za na kolo

Ena stvar, ki bo zagotovo razveselila vsakega kolesarskega navdušenca, je nedvomno nov kos za njegovo garderobo. Ne glede na to, ali gre za dres, kratke hlače ali jakno, sigurno ne boste zgrešili z izbiro. Če se bojite kupiti oblačilo kot darilo zaradi napačne izbire velikosti, vam zaradi podaljšanega obdobja za zamenjavo do 31.1.2023 ni treba skrbeti, da bo vaše veselje pokvarjeno takoj po preizkušanju obdarovanega kosa. 

Kolesarski dres s kratkimi rokavi - CONSCIOUS ELITE

Kolesarska podaljšana jakna - 2in1 WINTER


2. Zimska kolesarska oprema

Vsak kolesar, ki želi v kolesarjenju uživati tudi izven poletnih dni, ne potrebuje le osnovnih kolesarskih oblačil. Veliko kolesarskih voženj bo potekalo v snegu in pri nizkih temperaturah, zato bodo vsi cenili dodatke, ki jih bodo v tem vremenu greli. Naj gre za funkcionalno spodnje perilo, rokavice, rokavčke za ogrevanje rok ali nog, ali pa za galoše, kape in grelce vratu, teh izdelkov kolesar nikoli ne more imeti dovolj.

Kolesarske galoše - INTENSO UL

Kolesarske rokavice z dolgimi prsti - ESTREMO WINTER

Kolesarska kapa - THERMAL CAP

3. Sredstva za vzdrževanje kolesa

Olja, čistila, zaščitna oprema za okvir kolesa, bombica za napihovanje kolesa v primeru defekta ali morda črpalka? Kaj pravite na komplet kolesarskega orodja za delavnico ali celo za vaš žep? Takšnih stvari vedno primanjkuje, pozimi pa so še bolj nujne, saj je treba kolo po vsaki vožnji oprati in namazati. Ta darila ne bodo razveselila le vas, temveč bodo tudi olajšala delo vašim bližnjim in jim prihranila čas, ki ga bodo lahko preživeli z vami.

Mast - C3 DRY CERAMIC LUBE

Zaščitni pripravek za kolo - BIKE PROTECT

Kolesarski dodatki - BIT AND RATCHET BOX

4. Svetloba

Kot smo že omenili v prejšnjem članku, sta kakovostna sprednja luč in zadnja utripalka bistvenega pomena za varno kolesarjenje v jesenskem in zimskem času in brez njiju ne bi smeli voziti. Zato je ta oprema idealno darilo za obdarovanca, pa tudi za vas in vaš notranji mir, da je vaša ljubljena oseba na kolesu dobro vidna tudi ob slabši vidljivosti. 

Luč - MICRO PRO 800XL

Luč - ZECTO DRIVE


5. Športna prehrana

Še en nasvet, ki lahko razveseli športnike, je športna prehrana. Športni navdušenci bodo zagotovo cenili energijske izdelke, kot so ploščice in geli, ionski napitki, napitki za regeneracijo, beljakovine ali celo vitamini in minerali. V kombinaciji s stilsko kolesarsko steklenico za zimsko obdobje pa ne bodo le navdušili, temveč tudi poskrbeli, da športnik ne bo trpel žeje tudi ob prihodu mrzlih dni.

Cyklistická výživa - ISOACTIVE 1320 g

Kolesarska prehrana - ISOACTIVE 1320 g

Kolesarska steklenica za vodo - ICE FLY 650 ml

6. Čelada, očala

Če se vam zdi, da ima vaš kolesar že od nekdaj eno čelado ali je z njo celo padel in je ni zamenjal, je čas, da poskrbite za njegovo varnost. Čelada po določenem času izgubi svoje lastnosti in morda ne bo popolna zaščitila glave ob morebitnem padcu. Primerno darilo so tudi kakovostna kolesarska očala, katerih steklo se ob padcu ne bo razbilo in ne bodo poškodovala oči. Kaj je lepšega kot podariti zdravje svojim bližnjim? 

Kolesarska čelada - AIR MASTER

Kolesarska očala - CRAVE

  7. Nahrbtnik, torba za kolo

  Zadnji nasvet, ki ga bom priporočil, je še posebej primeren za tiste, ki kolo uporabljajo kot prevozno sredstvo za pot v službo ali šolo. Zagotovo poznate občutek, ko nosite nahrbtnik na hrbtu, pod njim pa ste prepoteni in vas boli hrbet. Zakaj ne bi svojim bližnjim zagotovili več udobja? Nekvaliteten nahrbtnik lahko zamenjate s kolesarskim nahrbtnikom, ki je pripravljen za kolesarjenje in zagotavlja zračnost pri hrbtu ter druge funkcije. Druga možnost je, da nahrbtnik v celoti zamenjate s sodobno torbo za na krmilo, s katero bo vožnja v službo enako udobna kot katera koli druga vožnja s kolesom. 

  Kolesarski nahrbtnik - M.U.L.E.®

  Kolesarska torba - CLEAN SHELTER 5L

  In kot bonus na koncu - če niste prepričani, kaj bi vašim bližnjim pričaralo nasmeh na obrazu, potem so legendarne nogavice, ki jim je priložen kupon za nakup v trgovini Holokolo, lahko idealno darilo, ki bo razveselilo vsakogar.

  Darilni bon 50 €