O nas

KOLESARJENJE JE MAGIČNO

HOLOKOLO JE TUKAJ!
ZATOKAR KOLESARJENJE JE MAGIČNO.

Vsak od nas včasih potrebuje vsaj majhen trenutek zase. In za vaše kolo.

Čas, ko smo lahko sami in le sami s seboj. Čas, ko smo se naslonili na pedale, smo se odpravili pobegniti, tako da je dnevni stres daleč zadaj. Čas, ko nikomur ni treba ničesar dokazovati, čeprav želimo v tistem času dokazati, kar še nikoli nismo storili.

Čas, ko izčrpamo in napolnimo hkrati. Ko se bolečina spremeni v srečo. Ko najboljši prijatelji postanejo največji tekmeci in vsakodnevni tekmeci, so kolegi iz ekipe. In potem čas, ko bomo upočasnili in uživali v državi, da bi protestirali proti vsem tem hitrem svetu.

Ta čas se imenuje kolesarjenje. In to je čarobno!

HOLOKOLO JE SANJE!
RESNIČNO ČAROBNO IN ZABAVNO.

V Holokolu imamo sanje. Želimo, da vsaka oseba na svetu vsaj enkrat v življenju sedi na kolesu. Da bi odkrili njegov čar in ga čim bolj uživali. Odlična oblačila, kakovostna oblačila, lepe obleke. Za to, ali verjamete, da čudeži!

Da bi uresničili naše sanje, iščemo in prinašamo najboljše kolesarske stvari vsak dan. Od svetovnih znamk kolesarjenja z bogato zgodovino, od mladih in navdušenih blagovnih znamk do prihodnosti ali celo z lastno zbirko za vse Holokolo prijatelje.

Za še boljše kolesarske izkušnje.

HOLOKOLO JE ZA VSAKOGAR!
IN ŠE VEČ UŽITKA OD KOLESARJENJA.

Za profesionalce in amatere, za poštarje, kurirje in dostavljače pice. Za osamljene junake in za tiste, ki si ne morejo predstavljati kilometra brez svojih najboljših prijateljev, družine ali družabnikov. Za popotnike, pa tudi za tiste, ki odkrijejo, kaj leži v njih. Za tiste, ki vedno gredo do maksimuma, in za tiste, ki vozijo samo tako - za veselje. 

Preprosto, Holokolo je tu za vse ljudi na kolesu. In za vsakogar, ki ne želi zapletati svojih življenj z izbiro kolesarskih oblačil in kolesarske opreme, in uživa v svojem času neskončno čarobno vožnjo.

Zato, ker nič ni bolj čarobno kot pogled na svet od sedla kolesa.