• Vrnitev na 30 dni
  • Brezplačna dostava iz 65 €

kratke hlače CASTELLI PREMIO TRI W SPEED črna

169,99 €
Brezplačna dostava
UPORABA - TRI DISCIPLINE

KAKO JE TO / FUNKCIJE IZDELKA
Najbolj udobne in najlažje kratke hlače za treninge in dirke. Zasnovane za maksimalno udobje, vzdržljivost, hitrost in podporo na dolgi progi.
Udobne in zmogljive kratke hlače
Elastična tkanina Gradient zagotavlja pravo mero podpore na pravih mestih.
Izjemno lahka in se hitro suši.
Integrirano elastično zapiranje na nogah poskrbi, da kratke hlače trdno sedijo.
Lasersko oblikovani logotipi, napis Rosso Corsa na sredini zadnjega dela in logotipi v črnih odtenkih s škorpijonom na spodnjem delu hlačnic.
Podloga KISS Tri je udobna na kolesu in skoraj izgine med tekom.
Sistem SnapLock na hrbtni strani za pripenjanje dresa.
Vnotranji žep za gel na sredini hrbta.
Teža: 123 g (S)

Sestava materiala:Hlavn material 65%poliamid 34%elastan 1%poliesterPodloga 80%poliamid 20%elastan
Krajšice Premio Tri Speed zagotavljajo največje udobje in bodo postale vaše najljubše kratke hlače za treninge in dirke. Kratke hlače Premio so naše najbolj udobne, zato je povsem naravno, da smo to tehnologijo prenesli v triatlon, kjer je udobje ključnega pomena, zlasti pri daljših triatlonih. Udobje zagotavlja minimalistična konstrukcija z minimalnimi šivi in tkanino, ki se spreminja glede na potrebe različnih delov hlačnic.  Imajo brezšivno zaključevanje nog z gumiranimi vlakni, ki držijo hlače na mestu. Štirismerna raztegljivost zagotavlja udobje in primerno količino mišične podpore. Minimalistični, lasersko oblikovani logotipi dodajajo vrhunski, nevsiljiv videz. Sistem za pritrditev majice SnapLock. Podloga KISS Tri je dovolj udobna za vožnjo, vendar boste pozabili, da jo imate na sebi tudi med tekom.
Izdelek 8623085-010