5 razlogov, zakaj izbrati Castelli

Tagi:
5 razlogov, zakaj izbrati Castelli>

1. Absolutno vodilno podjetje na področju kolesarskih oblačil, ki narekuje trende

Blagovna znamka je med vodilnimi na področju kolesarskih oblačil že od leta 1876, ko je Castelli v kolesarska oblačila vnesel nov slog in inovacije. Takrat je podjetje kolesarska oblačila izdelovalo le za kolesarske šampione in je vsakemu od njih vedno ponudilo individualen in ustvarjalen pristop. 

"Oblačimo prvake - postanite eden izmed njih." To je moto, ki ga Castelli upošteva še danes. Znamka še naprej poudarja kakovost in inovativnost pri proizvodnji kolesarskih oblačil ter svojih izdelkov ne ponuja le profesionalnim kolesarjem, temveč tudi tistim, ki se s kolesarjenjem ukvarjajo rekreativno in imajo radi kakovostne materiale. To, da znamka ponuja le oblačila za vrhunsko tekmovalno kolesarstvo, ne drži več. 


2. Pionir na področju kolesarskih oblačil

Ker je podjetje Castelli v svet kolesarstva prineslo inovacije, kot so tesno prilegajoča se oblačila, blazinica iz jelenje kože, ovratnik z zadrgo ter žepi na zadnji strani dresa, ni brez razloga revolucionar v svetu tekmovalnega kolesarstva. 

Castelli je bil tudi prvi, ki je uporabil material LYCRA®. To je poliuretansko vlakno blagovne znamke, njegova glavna značilnost je visoka elastičnost. 

Castelli še danes v svet kolesarskih oblačil prinaša nove metode, tehnologije in inovacije. Med Castellijevimi legendarnimi izdelki najdemo oblačila z oznako SUPERLEGGERA, izdelana iz materiala, ki se ponaša s svojo lahkotnostjo. ROSSO CORSA je Castellijeva oznaka za izdelke najvišje kakovosti.


3. Vodoodbojni in zračni materiali

Castelli uporablja nanotehnologijo ne le za izdelavo izjemno lahkih materialov, temveč tudi vodoodbojnih ali zračnih materialov. Za odlično uravnavanje vlage in odvajanje znoja je bil uporabljen material micro-piqué

Med majice iz ponudbe podjetja Castelli, ki odbijajo veter in so vodoodbojne, spada tudi dres GABBA ROS. Sprednji del majice je rahlo izoliran in vodoodporen zaradi ekskluzivnega materiala GORE-TEX INFINIUM™ 205 Warm. 

Nasvet: Z bombažnimi majicami za ženske in moške lahko ostanete kolesar tudi po tem, ko sestopite s kolesa. 


4. Kakovostna kolesarska oblačila s številnimi funkcijami

V ponudbi Castelli so na voljo oblačila tudi za najzahtevnejše stranke. V naši e-trgovini boste našli različne kroje, materiale in barve kolesarskih oblačil Castelli. V ponudbi lahko najdete klasične temnejše barve, pa tudi izrazite kose z odsevnimi elementi - Castelli na primer izdeluje temne in izrazito obarvane različice kolesarske majice A BLOCCO, ki ima več prednosti. 

Ta majica je izdelana iz tkanine ProSecco Micromesh, ki zagotavlja odlično odvajanje vlage. Stranski deli dresa vsebujejo mrežasto tkanino, ki omogoča odvajanje toplote in zagotavlja toplotno udobje tudi v vročem vremenu. 

Rokavi dresa so izdelani iz elastične tkanine Velocity Rev2, zaradi česar se zelo dobro prilegajo telesu in ne omejujejo gibanja. Po celotni dolžini je tudi zadrga YKK® Vislon®, ki je lažja od običajnih kovinskih zadrg in jo je mogoče med vožnjo enostavno odpirati in zapirati. 

Dresi Castelli imajo med drugim tri žepe na zadnji strani dresa, pri čemer ima žep na sredini dodaten raztegljiv vložek in odsevno ploščo. Silikonski deli so nameščeni na spodnjem delu, da se dres dobro drži. 5. Sodelovanje Castelli-ja z najboljšimi ekipami v svetu kolesarstva

Castelli trenutno podpira in sodeluje s profesionalno kolesarsko ekipo Garmin-Cervélo. Zaradi tega sodelovanja nastajajo številne nove ideje in zamisli, ki bodo v svet kakovostnih kolesarskih oblačil zagotovo prinesle še več inovacij.

Nasvet: Pri izbiri oblačil Castelli bodite previdni pri izbiri prave velikosti. Italijani so običajno bolj drobne postave, zato so oblačila te blagovne znamke morda manjša, kot smo jih vajeni. Priporočamo, da izberete eno ali dve konfekcijski številki večjo velikost.