5 razlogov, zakaj izbrati Scott

Tagi:
5 razlogov, zakaj izbrati Scott>

Se pripravljate na novo sezono in vaša kolesarska garderoba potrebuje osvežitev? Iščete blagovno znamko, ki ponuja kakovostne materiale in tudi udobje? Zbrali smo pet razlogov, zakaj izbrati blagovno znamko Scott, ki poleg udobja ponuja tudi ugodno razmerje med ceno in kakovostjo, preprosto in učinkovito zasnovo ter številne funkcije, ki jih bodo cenili tako začetniki kot profesionalci.

1. Preprosta zasnova in veliko pripomočkov

Kolesarska oblačila Scott vam bodo še posebej všeč, če ste ljubitelj preprostega dizajna, vendar potrebujete tudi koristne funkcije. Kolesarski dresi Scott imajo tako imenovano »semi-autolock« zadrgo, ki zagotavlja, da zadrga ostane v želenem položaju in se ne odpne sama od sebe. Zaradi silikona na elastičnem spodnjem robu dres lepo drži na mestu. Mrežasti deli zagotavljajo odlično odvajanje vlage. Žepi na zadnji strani dresa so odlični za manjše stvari.

2. Odpravite se na kolesarjenje tudi v dežju in vetru

Je bil veter ali dež izgovor, da ste se odpovedali kolesarjenju? Zaradi materiala DRYOzone lahko v trenutku premagate vremenske razmere. Preizkusite eno od Scott jaken, ki jih odlikuje odpornost na vodo in veter.

Zaradi materiala DRYOzone, iz katerega so izdelane jakne Scott, vam ni treba skrbeti, da bi se oblačila zmočila. Dež steče po vodoodpornem materialu na zgornji plasti materiala in prepreči vpijanje vlage. Material DRYOsphere bo vaš pomočnik zlasti v neugodnih vremenskih razmerah. Zaradi zaščitne zračne ovire se lahko spopade tudi z dežjem.

 3. Prosto gibanje zaradi materiala DUROxpand

Se vam včasih zdi, da se v kolesarskih oblačilih ne morete pravilno gibati, da so pretesna in se ne raztegnejo? Napaka običajno ni le izbira nepravilne velikosti ali neprimernega kroja. Pogosto je lahko kriv material. Toda kolesarski dresi in hlače Scott vam ne bodo odvzeli veselja do kolesarjenja. Zaradi materiala DUROxpand, ki se razteza na štiri strani, Scott dresi in hlače omogočajo prosto gibanje, kar boste cenili predvsem med daljšimi vožnjami. Oblačila se bodo zlahka prilagodila vašemu telesu.

4. Vozite na suhem in udobnem z materialom DYROxcell

Prepotena oblačila, zaradi katerih vas bo zeblo, zagotovo ne prispevajo k udobju med vožnjo, poleg tega pa tvegate, da se prehladite. Se sprašujete, kako rešiti to nevšečnost? Tudi v tem primeru ne smemo podcenjevati izbire ustreznega materiala. Kolesarska oblačila Scott zagotavljajo udobje zaradi hitro sušečega materiala DRYOxcell, ki se suši hitreje kot običajni materiali in ne absorbira vlage.

In kako to sploh deluje? DRYOxcell temelji na tehnologiji hitrega sušenja, ki odvaja vlago neposredno s kože in jo razprši po večji površini materiala. Proces izhlapevanja bo hitrejši, oblačila pa bodo ostala suha veliko dlje.

5. Za vsakogar imamo nekaj

Blagovna znamka Scott ponuja kolesarska oblačila iz različnih materialov ter s široko paleto krojev, vzorcev in barv. Imate raje kolesarske majice iz bombaža? Naša ponudba dresov znamke Scott vključuje majice iz organskega bombaža v več barvah za vsestransko uporabo. Na vas je, kaj boste to sezono dodali v svojo kolesarsko garderobo. Letošnje novosti si lahko ogledate neposredno v naši e-trgovini.