5 razlogov, zakaj izbrati znamko Alé

Tagi:
5 razlogov, zakaj izbrati znamko Alé>

Italijanska blagovna znamka Alé je med kolesarji priljubljena ne le zaradi svojih značilnih modelov in zelo udobnih materialov, temveč tudi zaradi drugih pripomočkov in tehnologij, ki kolesarjenje spremenijo v doživetje. Oglejmo si pet glavnih razlogov, zakaj oblačila Alé zagotovo ne smejo manjkati v vaši kolesarski garderobi.


1. Vrhunska blagovna znamka, primerna za rekreativne kolesarje

Italijanska blagovna znamka Alé, ki je bila ustanovljena leta 2013 v Veroni, zagotovo ni namenjena le garderobam profesionalnih kolesarjev. Blagovna znamka je povezana s kolesarsko legendo - njenim ustanoviteljem, profesionalnim belgijskim kolesarjem Eddyjem Merckxom. 

V ponudbi kolesarskih oblačil Alé boste našli res širok izbor kolesarskih oblačil za začetnike in naprednejše kolesarje, ki si želijo kakovosti in udobja. Z "Alé-jem" vam ni treba skrbeti, da bi se vaša oblačila uničila, raztrgala ali izgubila zračnost nekaj mesecev po nakupu.

Celoten proizvodni proces, od oblikovanja do odpreme, poteka izključno v Italiji, v tovarni blizu Verone, ki ima lasten šivalni oddelek in sodoben raziskovalni laboratorij. Pri razvoju novih dresov sodelujejo tako profesionalne kot amaterske ekipe.

2. Ekstravagantni motivi za tiste, ki želijo izstopati

Ko rečete Alé, večina kolesarjev znamko samodejno poveže s posebnimi dizajni, ki pritegnejo pozornost že na prvi pogled. Če ste tip kolesarja, ki se ne boji drznih vzorcev in barv, izberite kolesarski dres MEXICO, PR_R KENYA, PR-R TATOO ali VERSILIA, s katerim boste svojo osebnost zlahka pokazali tudi na kolesu. 

Za ženske, ki se ne bojijo ekstravagance, priporočamo drese TIGER LADY ali SKULL LADY. Pomladno vzdušje si lahko pričarate z dresi VERSILIA LADY, BUTTERFLY LADY ali FIORI LADY. 

V naši ponudbi dresov Alé boste našli tudi bolj preproste modele, kot so dresi DELTA, STARS, COLOR BLOCK. Kar se tiče ženskih oblačil, so to predvsem dresi CRYSTAL LADY ali COLOR BLOCK LADY. 

3. Lasersko izrezani rokavi in druge značilnosti

Ne pravijo zaman, da je dres Alé vaša druga koža. Dresi so izdelani iz treh različnih tkanin za kar največjo funkcionalnost. Za vsak kos oblačila so uporabljene inovativne tkanine, ki izpolnjujejo zahteve posameznih delov telesa. 

Lasersko izrezani rokavi zagotavljajo popolno prileganje, zaradi silikonskega zaključka pa dres ostane na svojem mestu ves čas med vožnjo. Dresi so izjemno lahki in zračni, zadnja stran je narejena iz antistatične tkanine Rap Dry Carbon, kjer so tudi trije žepi. Zaradi posebne zaščite pred UV-žarki in nadzora vlage je primeren tudi za toplejše vreme.

Kolesarske hlače so zaključene z udobnim silikonskim robom in imajo mehak dvojni pas iz elastične tkanine. Blazinice v kolesarskih dresih vedno upoštevajo žensko in moško anatomijo. Alé ponuja vrhunske kolesarske blazinice iz elastičnih mikrovlaken za ženske in moške. Blazinica diha po celotni površini in zagotavlja največje udobje med vožnjo.

4. Odlična vidljivost zaradi varnostnih funkcij

Izrazite barve niso le značilnost kolesarskih oblačil Alé. Blagovna znamka si prizadeva tudi za varnostne odsevne elemente, zaradi katerih vas ni mogoče spregledati. 

Dokaz za to je na primer kolesarska jakna IRIDESCENT WINTER, odporna proti vetru, ki jo boste cenili predvsem v slabem vremenu. Svetel in odsevni material, odporen proti vetru, daje tej jakni videz kameleona in s tem izjemno nočno vidljivost. Tkanina je prekrita s steklenimi mikrosferami, zato je jakna opazna tudi v temi.

Odsevne elemente lahko najdete na dresih in jaknah, pa tudi na hlačah ali dodatkih. 

5. Blagovna znamka, ki ima tudi žensko dušo

Blagovna znamka Alé je znana po tem, da podpira številne profesionalne ženske ekipe. Zaradi tega ženski kolekciji namenja resnično vrhunsko skrb. Alé je na primer razvil svoje kolesarske blazinice, namenjene posebej ženskam. Osredotoča se tudi na razvoj krojev in detajlov, posebej oblikovanih za žensko telo. V kolekciji Alé je poudarek tudi na dizajnu in veliko modnih barv, ki si v svetu kolesarske mode vsekakor zaslužijo vašo pozornost.