5 razlogov, zakaj lahko z znamko CamelBak uživate vožnji

Tagi:
5 razlogov, zakaj lahko z znamko CamelBak uživate vožnji>

Se vam zdi, da včasih na kolesu ne pijete dovolj tekočin in se po vožnji počutite povsem izčrpani? Poskusite CamelBak, blagovno znamko, ki vas to poletje ne bo pustila na cedilu. 

1. Hidracija na kolesu še nikoli ni bila enostavnejša

Se vam zdi, da včasih na kolesu ne pijete dovolj tekočin in se po vožnji počutite povsem izčrpani? Ustanovitelj ameriške blagovne znamke CamelBak je sam razmišljal o ustrezni hidraciji. Vse se je začelo na kolesarski dirki 100 milj HotterN´ Hell v Teksasu leta 1988. Kot pove že ime dirke, so se udeleženci spopadali z vročino. 

Eden od tekmovalcev, Michael Eidson, se je odločil, da se bo hidracije v poletnih mesecih lotil na svoj izviren način. Ker je delal kot civilni reševalec, si je v reševalnem vozilu izposodil infuzijsko vrečko , ki jo je prinesel neposredno na dirko. Napolnil jo je z vodo, jo spravil v zadnji žep dresa, si cev vrgel čez ramo in jo s sponko pritrdil na dres. Drugi kolesarji so se takrat morda norčevali iz njega, vendar se je rodila nova zamisel o inovaciji kolesarske opreme. 


Blagovna znamka CamelBak še danes prodaja vrhunske kolesarske vrečke za vodo . Kolesarju se ni treba ustaviti ali spustiti krmila vsakič, ko mora piti. CamelBak tako ni priljubljen le pri kolesarjih, temveč tudi pri tekačih na smučeh, plezalcih in visokogorskih pohodnikih.


2. Vrečka za vodo namesto steklenice za vodo

Ne glede na vašo kolesarsko pustolovščino lahko s CamelBak-om uživate v resnično vrhunski hidraciji. V nahrbtnike te blagovne znamke je mogoče preprosto namestiti 2-litrsko vrečko za vodo, s posebno cevjo pa lahko tekočino dodajate tudi na poti.

Vrečka za vodo Crux zagotavlja 20 % več vode v enem požirku, ima ergonomski ročaj za enostavno polnjenje in ročico za odpiranje/zapiranje, ki preprečuje uhajanje tekočine. Ventil se po vsaki pijači sam zapre, kar prepreči nadležno kapljanje. Poleg tega je ta vrečka za vodo prestala strogo stresno testiranje in ne vsebuje spojin BPA, BPS in BPF, ki imajo lahko negativne učinke na zdravje. 


Tehnologija Hydroguard™ preprečuje tudi rast bakterij v rezervoarju in cevi.

3. Nahrbtnik, v katerega gre skoraj vse

Sanjate o popolnem nahrbtniku, v katerega lahko spravite vso kolesarsko opremo, prigrizke, vodo in še več? Blagovna znamka CamelBak ponuja več vrst nahrbtnikov z veliko prostora za shranjevanje. 

Priljubljeni nahrbtnik M.U.L.E.® se na primer ponaša z odlično velikostjo in pametnimi možnostmi shranjevanja z lahko dostopnim žepom za dodatno plast oblačil ali mokro jakno po deževnem dnevu. Za večjo prilagodljivost in udobje je na voljo tudi odstranljiv stabilizacijski trak. 

Druga ključna dodatna oprema je Magnetic Tube Trap™, ki deluje kot magnetni lovilec za cev vrečke za vodo znamke CamelBak. Zadnji panel Air Support™, izdelan iz izjemno lahkega materiala z maksimalnim prezračevanjem, poskrbi za udobje med vožnjo. 

Če iščete najlažji možni nahrbtnik, vam priporočamo nahrbtnik Classic Light (prostornina 4 l) ali Rouge Light (prostornina 7 l). 


4. Kolesarske steklenice Premium za otroke in odrasle

Poleg nahrbtnikov CamelBak imamo v ponudbi tudi kolesarske steklenice. Kolesarsko steklenico EDDY® + FILTERED odlikuje vodni filter. Ne glede na to, kje se nahajate, lahko takoj filtrirate vodo. 

Voda gre skozi dve ločeni stopnji filtriranja - filter iz votlih vlaken odstranjuje bakterije, parazite in mikroplastiko , filter z ionsko izmenjavo pa svinec, slab okus, klor in druge neželene kemikalije.

Glavna posoda je izdelana iz zelo trpežne in lahke plastike Tritan™ Renew, ki je proizvedena iz 50 % recikliranega materiala. Je odporen na vonj in madeže ter ne vsebuje nevarnih spojin BPA, BPS in BPF.


Druge vrhunske kolesarske steklenice v različnih barvah so oblikovane tako, da se varno namestijo v različna držala za steklenice. Z lahkoto jih stisnete in z manj napora lahko zaužijete več tekočine. V ponudbi najdete tudi otroške steklenice, ki bodo s svojim dizajnom navdušile najmlajše. Te steklenice prav tako ne vsebujejo nevarnih spojin BPA, BPS in BPF.

5. Narejeni so iz recikliranih materialov brez nevarnih kemikalij

Če vam ni vseeno za okolje in vam je všeč proizvodnja brez nevarnih kemikalij, je oprema CamelBak prava izbira. Nahrbtniki CamelBak so prejeli zlat znak za trajnostni razvoj Repurpose, ki potrjuje, da je oprema izdelana iz recikliranih materialov, z uporabo varnejših kemikalij ter zasnovana tako, da varuje vire in zmanjšuje količino materialov za enkratno uporabo.