5 razlogov, zakaj preizkusiti zimsko kolekcijo Gobik

Tagi:
5 razlogov, zakaj preizkusiti zimsko kolekcijo Gobik>

Mlada španska blagovna znamka Gobik je nastala šele pred kratkim - leta 2010. Znamko lahko prepoznate po izrazitih barvah in čistih linijah. Letošnja zimska kolekcija obljublja najboljšo zmogljivost tudi v najbolj zahtevnih vremenskih pogojih. Zakaj znamka ne sme manjkati v vaši zimski kolesarski garderobi?

1. Edinstven dizajn

Vsi, ki so v svetu kolesarstva gibljejo kot ribe v vodi, prepoznajo oblačila znamke Gobik na prvi pogled. Čiste linije, izrazite barve in bogata ponudba unisex dresov, ki so prav skoraj vsakomur, so osnovni prepoznavni znaki znamke. Oblačila so zasnovana minimalistično in jih cenijo zlasti tisti, ki ne iščejo ekstravagantnih vzorcev, na kolesu pa si vseeno želijo zasijati. Kar zadeva nas, gre za ljubezen na prvi pogled!

2. Garancija kakovosti

Znamka Gobik uporablja za izdelavo kolesarskih oblačil najkakovostnejše materiale, kot so Membrana DVStretch™ od podjetja Event®, ki je odporna na veter in vodo, ter izjemno nežna merino volna, ki ne glede na vremenske razmere poskrbi za popolno regulacijo telesne temperature. Gobik se je z uporabo najprimernejših materialov zavezal tudi trajnostnemu razvoju.

3. Voda in veter niso nujno sovražnika

Ali tudi vas od kolesarjenja pogosto odvrne veter in dež? Dresi Gobik vsebujejo membrano DVStretch™ od podjetja Event®, ki poskrbi za zaščito pred vetrom in vodo, hkrati pa zagotavlja dobro zračnost in elastičnost. Zato so odlični za redne izlete in treninge.


4. Ostanite na toplem

Gobik uporablja premijske materiale za maksimalno udobje pri vožnji tudi v hladnem vremenu. V ponudbi boste našli na primer funkcijske majice izdelane iz priljubljene Merino volne, ki je znana po svoji fantastični sposobnosti termoregulacije in odvajanja vlage stran od telesa.  

Podložena kolesarska jakna ARMOUR THERMAL uporablja za zunanjo plast material Polartec® Neoshell®, ki se ponaša z nepremočljivostjo in zračnostjo.  

Iz naše ponudbe hlač znamke Gobik priporočamo preizkusiti hlače LIMITED 5.0 K10 z naramnicami. Vsebujejo vložek K10 z dvojno gostoto in bakteriostatično tkanino E.I.T Carbonium Flash. 

5. Patentirana novost Gobik Retention System, s katero ne boste ničesar izgubili

Ali imate dovolj, da morate med vožnjo stalno paziti, da vam ne pade kaj iz žepa na cesto? Gobik Retention System je patentirana novost na dresih, ki poskrbi za maksimalno varnost vaših dragocenosti. Lahko se zanesete, da nič ne bo padlo ven, ne glede na to, ali se peljete s cestnim kolesom ali MTB.