5 razlogov, zakaj se splača investirati denar v znamko UYN

Tagi:
5 razlogov, zakaj se splača investirati denar v znamko UYN>

Zaradi vročega poletnega vremena lahko kolesarjenje postane zelo neprijetno. Pogosto pa je kriva napačna izbira kolesarskih oblačil. Takim neprijetnim razmeram in temperaturam so na primer kos kakovostna kolesarska oblačila italijanske blagovne znamke UYN, ki združuje italijanski dizajn in patentirane materiale. Oglejmo si jih danes podrobneje in preverimo, zakaj se vanje splača vlagati.

1. Ljubezen na prvi dotik

»Sprostite svojo naravo« je moto blagovne znamke UYN. Zakaj je tako, boste izvedeli že ob prvem dotiku. Poznate tisti občutek, ko v nekaj sekundah ugotovite, da imate v rokah kolesarsko oblačilo iz visokokakovostnega materiala? Razliko boste opazili skoraj takoj in za to vam oblačil sploh ni treba obleči, da bi se o tem prepričali. 


Dresi UYN so izdelani iz elastičnega materiala, ki sledi liniji telesa in zagotavlja maksimalno aerodinamiko. Za boljšo termo regulacijo in odvajanje znoja so mikroperforacije tudi na zadnji strani dresa.

2. Ekskluzivno pakiranje

Kdo bi rekel, da je odpiranje paketa športnih oblačil lahko takšno doživetje? Če oblačila naročite pri UYN, se lahko veselite ekskluzivnega paketa, v katerem boste našli vse informacije o uporabljenem materialu, značilnostih in sami blagovni znamki. Vse to v profesionalnem grafičnem oblikovanju. Če iščete najvišjo kakovost, z blagovno znamko UYN ne boste zgrešili.3. Naravna antibakterijska vlakna za maksimalno udobje

Blagovno znamko UYN ne odlikuje le pakiranje, temveč tudi uporaba posebnih rastlinskih vlaken, imenovanih NATEX, ki jih uporablja za izdelavo oblačil. Vlakno odlikujejo antibakterijske lastnosti, ki zmanjšujejo neprijeten vonj. Poleg tega se suši 50 % hitreje in je 25 % lažji od drugih materialov.

Material odlično prenaša znoj in se hitreje suši. Vožnja v poletnem vremenu ni več vaš sovražnik, temveč lahko v njej resnično uživate. 


Material AIRNEX zadržuje toploto in ustvarja učinkovit izolacijski učinek. Poleg tega gre za popolnoma trajnostni material, ki je izdelan iz ostankov proizvodnje izdelkov UYN. Tako je blagovna znamka UYN dosegla proizvodni proces brez odpadkov.

4. Poslovite se od neprijetnih šivov!

Vas motijo neudobni šivi na kolesarskem oblačilu? Z oblačili UYN lahko te skrbi odpravite. Blagovna znamka resnično uporablja le minimalno število potrebnih šivov in kolesarjenje (ali druge športe) postavlja na veliko višjo raven. Zaradi zelo prožnega materiala ne ovira gibanja. 


Še ena prednost je, da vam pod majicami UYN ni treba nositi spodnjega perila , zato vam ni treba skrbeti, da boste z naložbo v UYN znatno presegli proračun kot pri drugih blagovnih znamkah.5. Proizvodnja brez odpadkov

Ali vam ni vseeno, kako blagovna znamka ravna z okoljem? Trajnost in okolju prijazne rešitve so ena od prednostnih nalog podjetja UYN. Zato ni čudno, da je UYN prejel mednarodni certifikat OEKO-TEX. S tem priznanjem ste lahko prepričani, da podjetje pri svoji proizvodnji izpolnjuje najstrožja trajnostna merila. 

Podjetje UYN je razvilo celo posebno tehnologijo, ki lahko zajame do 100 milijonov mikroplastičnih vlaken na leto. Za izdelavo svojih izdelkov uporablja predvsem naravna vlakna, ki jih modificira tako, da zmanjša razpršenost mikroplastike.