5 razlogov, zakaj vam bo blagovna znamka Le Col pomagala povečati učinkovitost

Tagi:
5 razlogov, zakaj vam bo blagovna znamka Le Col pomagala povečati učinkovitost>

Pred kratkim smo našo ponudbo dopolnili z novimi izdelki britanske blagovne znamke Le Col. V njej boste našli kolesarske drese in hlače ter kakovostne dodatke. Oglejmo si to znamko skupaj. Komu je namenjena, kaj lahko od nje pričakujete in zakaj je Le Col vredna, da jo vključite v vašo kolesarsko opremo?

1. Italijanska kakovost

Blagovna znamka Le Col se je rodila iz želje profesionalnega kolesarja po oblikovanju najboljših kolesarskih oblačil, ki bodo podpirala vašo zmogljivost. Znamko je ustanovil nekdanji britanski kolesar Yanto Barker, ki je preizkusil vse materiale in jih še izpopolnil. 


Zahvaljujoč izkušnjam strokovnjaka, blagovna znamka prinaša prefinjene podrobnosti in se nenehno razvija in preizkuša nove izdelke. Poleg tega se proizvodni obrat Le Col nahaja v Italiji, ki v svetu kolesarstva predstavlja simbol kakovosti.


2. Idealna oprema za vroče poletne dni

Za drese Le Col sta značilni lahkotnost in zračnost, zato so kot nalašč za vroče poletne dni. Poleg tega sploh ne ovira gibanja, saj je tkanina ohlapna in se razteza v vse štiri smeri, tako da dolge vožnje niso neprijetne. Za dolge dni v kolesarskem sedežu priporoča na primer dres Hors Category Jersey II. V hladnejših dneh ga lahko uporabljate tudi v kombinaciji z ogrevalniki za roke in telovnikom.


3. Recikliranje kot pot k trajnosti

Ponudba Le Col vključuje tudi drese Pro Eco, ki so v celoti izdelani iz reciklirane preje, predelane v material Lycra, ki zagotavlja enako zračnost, odvajanje vlage in podporo kot manj trajnostne alternative. 


Zaradi silikonskega zaključka na spodnjem robu in rokavih ostane dres brez težav na svojem mestu. Dres zaključuje zadrga YKK po celotni dolžini, ima pa na zadnji strani tudi tri žepe. Na voljo je tudi dodaten žep z zadrgo, ki je odporen na vremenske vplive.

4. Ne bojte se dežja

Iščete kakovosten vodoodporen dres? Dres Pro Rain je prava izbira za vas. Ta kos se je rodil v okviru WorldTour-ja in je bil razvit za intenzivne tekme v vročih in vlažnih dneh. Ohranja vas suhe ter je zračen in lahek. Ob straneh dresa so raztegljivi paneli, ki omogočajo dodatno zračenje. Dres ima vodoodporno sprednjo zadrgo, natisnjene odsevne logotipe in tri žepe z odsevno črto na zadnji strani.

5. Le najboljše za tekmovalce

Si želite vrhunski material, ki bo prenesel tudi najhitrejšo tekmo? Potem vam priporočamo dres Pro Aero, ki je bil med izdelavo testiran v vetrovniku in na vrhunskih tekmah.

Blagovno znamko Le Col obožujejo kolesarski profesionalci po vsem svetu. Bradley Marc Wiggins, nekdanji profesionalni cestni in tekmovalni kolesar, je dejal, da je "Le Col najboljše zmogljivo kolesarsko oblačilo na trgu." Za Le Col je celo oblikoval svojo kolekcijo »Le Col by Wiggins«. 

Ta dres s strateško razporejenimi tkaninami na rokavih in sprednji strani zavira zrak in zmanjšuje zračni upor. Na rokavih in pasu so tudi silikonski robovi. Lasersko izrezani odsevni elementi na zadnji strani dresa zagotavljajo vidljivost na cesti. Na dresu se zopet nahajajo trije žepi na zadnji strani. 

Nasvet: Ta ima profesionalen tekmovalni kroj. Če želite nekoliko bolj ohlapno prileganje, vam priporočamo, da izberete drug dres Le Col ali izberete večjo velikost (kar bo sicer vplivalo na njegove aerodinamične prednosti).