5 razlogov, zakaj vas bo znamka Monton presenetila

Tagi:
5 razlogov, zakaj vas bo znamka Monton presenetila>

1. Kombinacija materialov DeanDot in DeanSilk za maksimalno udobje

Dresi Monton so izdelani iz kakovostnih materialov DeanDot in DeanSilk, ki zagotavljata zračnost in udobje med kolesarjenjem. Material DeanDot je mehka tkanina, ki odvaja znoj, ima hladilno funkcijo in antibakterijske učinke zaradi posebnih bambusovih vlaken. Vrhunska mehka tkanina DeanSilk zagotavlja, da se dres raztegne in popolnoma prilega telesu. 


2. Vzorci in barve, primerni za vsakogar

Prijetne in zemeljske barve, med katerimi lahko izbere vsak, in vzorci za tiste, ki želijo na kolesu biti vidni. Vsak moški in vsaka ženska lahko izbere pravi dres znamke Monton zase.

Ljubiteljem preprostih, a izvirnih modelov priporočamo drese Desert, Beach, Forest ali Iceberg. Ženske bodo cenile dres Color Flow Lady ali Water Flow Lady

Imate raje vzorce? Poskusite drese Scia. Za ženske priporočamo drese Sunflower Lady, Leopard Lady ali Flamingo Lady


3. Kolesarska oblačila tudi za drobno postavo

Ali vam tudi najmanjše velikosti kolesarskih oblačil pogosto ne ustrezajo? Zaradi zoženega kroja se vam bo dres Monton odlično prilegal. Ker je dres iz elastičnega materiala, se odlično prilega telesu in ne ovira prostega gibanja na kolesu. 

Ženske lahko izbirajo med velikostmi XS in XL, moški pa med velikostmi S in 3XL.


4. Praktični pripomočki

Oblačila Monton odlikujejo zračnost, lahkotnost in antibakterijski material. Udobje zagotavljajo brezšivni rokavi in silikonski zaključki dresov. Dres ostane na svojem mestu ves čas vožnje. Na voljo je tudi zadrga YKK®, ki je znana po svoji kakovosti ne le med kolesarji. Dresi imajo tudi tri žepe na zadnji strani in odsevne elemente za varno vožnjo. 

Podobno bodo kolesarske hlače Monton zagotovile največje udobje zaradi kombinacije dobro izbranih materialov, silikonske obdelave ali visokokakovostnih kolesarskih blazinic iz pene, o katerih bomo govorili v naslednji točki.

 

Želite kupiti oblačila Monton po ugodnejši ceni? Oglejte si ugodne ponudbe za moške in ženske komplete v naši e-trgovini. 


5. Neovirana vožnja zaradi visokokakovostnih kolesarskih blazinic

Blagovna znamka Monton skupaj z drugimi vodilnimi proizvajalci kolesarskih oblačil, kot sta Castelli in Santini, ponuja več vrst kolesarskih blazinic, s katerimi boste lahko uživali tudi na zelo dolgih vožnjah, ki zahtevajo maksimalno udobje na kolesu. Na voljo imate kolesarsko blazinico Monton Dolomiti PRO ali Monton Urban+ Green. 

Kolesarska blazinica Monton Dolomiti PRO je izdelana iz pene z odprtimi celicami. Sestavljena je iz dveh plasti - prvo plast odlikuje elastičnost in zagotavlja največjo zaščito med vožnjo. Druga, nekoliko debelejša plast vas med daljšo vožnjo ščiti pred odrgninami. Samoumevna sta zračnost in hitro sušeči se material. 

Kolesarsko blazinico Monton Urban+ Green še posebej cenijo začetniki, ki ne kolesarijo več kot 4 ure na dan. Anatomsko oblikovani prezračevalni kanali spodbujajo prekrvavitev tudi najbolj obremenjenih delov sedečih mišic.

Ne pozabite, da spodnje perilo ne sodi pod kolesarske hlače, nasprotno, ta kombinacija lahko povzroči zdravstvene težave ali nelagodje. Kolesarske blazinice so zato namenjene neposrednemu stiku s kožo, zato lahko krajše vožnje opravite brez zaščitne kreme, ki je sicer pogosto potrebna.

Kako izbrati pravi kolesarsko blazinico, si lahko preberete tudi v tem članku.