Novost: Edinstvene majice z zemljevidom Tour de France od avtističnega oblikovalca

Tagi:
Novost: Edinstvene majice z zemljevidom Tour de France od avtističnega oblikovalca>

Kako je videti, ko se talent mladega avtističnega oblikovalca združi z ljubeznijo do kolesarjenja? Morda z izdelavo izvirnih kolesarskih dresov. Pred kratkim smo predstavili novo omejeno izdajo dresa Holokolo Elite, ustvarjenega v sodelovanju z blagovno znamko MAAPPI, na katerem je zemljevid Tour de France v obliki kolesa, ki je nastal neposredno izpod rok Mateja Hoška, mladega avtističnega umetnika.

Tour de Maappi

Matěj obožuje ustvarjanje, risanje prometnih zemljevidov in hkrati je tudi navdušenec nad kolesarjenjem. Ni naključje, da se je majica Maappi Elite šele pred kratkim pojavila v naši spletni trgovini. Dres krasi potisk zemljevida v obliki kolesa, ki ga je pod blagovno znamko Maappi narisal Matěj. Posamezne linije so poimenovane po znanih kolesarskih dirkah. Postaje so imenovane po najuspešnejših kolesarjev na svetu. 

"Sodelovanje pri oblikovanju kolesarske majice je bila zame izjemna izkušnja. Kolesarjenje je moja strast, prav tako pa tudi risanje. Kolesarim že od otroških let. Mama se je med kolesarjenjem lahko spočila, saj sem bil med vožnjo po cesti miren in zadovoljen. Od takrat se skupaj odpravljamo na kolesarske izlete in se skupaj spočijemo in naberemo novih moči . Komaj čakamo, da oblečemo dres," o sodelovanju pravi Matěj.Velikosti za vse, vrhunski material in izboljšave

Dres je na voljo v ženski in moški različici. Poleg tega je na voljo tudi v večjih velikostih - od XS do 6XL za moške in od XS do XL za ženske. Za izdelavo dresa je bil uporabljen enak vrhunski material kot pri novi kolekciji Holokolo Elite. Dresi so izdelani iz zelo elastične tkanine, ki zagotavlja maksimalno zračnost.

Poleg tega, so na voljo so tudi novosti in izboljšave, kot na primer zadrga YKK z lahkim drsnikom in elegantnim zaključkom, ki je prekrita s tkanino proti praskam. Prav tako trije ojačani zadnji žepi in poseben skriti stranski žep z zadrgo. Zahvaljujoč italijanskemu silikonskemu zaključku MARC, majica med vožnjo ostane na svojem mestu, tako, kot je treba.

Naš nasvet: Oglejte si celotno kolekcijo Holokolo Elite.

Kdo je Matěj Hošek?

Matej Hošek se je rodil leta 2004 z motnjo avtističnega spektra. Zahvaljujoč svoji družini se je lahko spoprijel z usodo in v sebi našel željo po umetniški poti. Občuduje javni prevoz, vášnivě rád maluje dopravní mapy, zajímá se o architekturu, design a výtvarné umění. Když zrovna nekreslí, vyráží ven na kolo.