Recenzije dresov Holokolo skozi oči blogerjev

Tagi:
Recenzije dresov Holokolo skozi oči blogerjev>

Pred kratkim smo našim blogerjem omogočili, da sami preizkusijo drese Holokolo. Kako je bilo voziti v teh dresih? Preberite celotno recenzijo, v kateri Daniela, Adrian in Stanley ocenjujejo modele, material, prileganje ali funkcionalnost dresov ter vse dodatke, ki jih dresi ponujajo.

Velika izbira barv in dizajnov

Daniela:

„Izbrati le dva dresa med številnimi slogi in barvami ni bilo enostavno. Že na prvi pogled so bili vsi dresi videti zelo elegantni in tudi ob podrobnejšem pregledu nisem našla nobenega, ki mi ne bi bil všeč. Po daljšem premisleku sem se odločila za belo-rožnati dres Sporty Lady in črni dres Rainbow LADY."

Adrián:

„Pred nekaj tedni sem imel priložnost preizkusiti novost iz kolekcije Holokolo, kratek dres Rainbow v rdeči barvi. Na voljo so številne barvne različice in tudi predstavnice nežnejšega spola bodo našle nekaj zase. Najbolj mi je bila zanimiva ravno rdeča."

Stanley:

„Nova barvita zasnova dresa bo kolesarske navdušence pritegnila že na prvi pogled. Upam si trditi, da so primerljivi z zasnovo in funkcijami drugih kolesarskih blagovnih znamk, a z eno veliko razliko. Dresi Holokolo so cenovno ugodnejši. Dodatna prednost kolekcije je, da Holokolo ponuja enake drese tudi v ženskem kroju, kar bo zagotovo razveselilo vse kolesarke. Izbral sem dres s kratkimi rokavi Sparkle v modri barvi. Na prvi pogled me je pritegnila kombinacija barv, sodobna zasnova in prilegajoč se material."


Velikosti za vsakogar

Daniela:

„Izbrala sem bel dres v velikosti XS in črnega v velikosti S, da bi se prepričala, da mi bo vsaj eden od izbranih kosov ustrezal. Čeprav sem izbrala dve različni velikosti, se oba dresa lepo prilegata telesu. Črn dres, pri katerem sem izbrala večjo velikost, je natisnjen na beli tkanini, zato je bila izbira velikosti pravilna, saj bi se bela barva lahko pokazala skozi raztegnjeno tkanino. Pri belem dresu je bila izbira običajne velikosti idealna. Vendar pa razlike med velikostmi niso zelo velike, zato tudi dres večje velikosti nikjer ne odstopa in je videti dobro. "

Adrián:

„Takoj po razpakiranju sem preizkusil dres in velikost L se mi je odlično prilegala. Visok sem 190 cm in tehtam 87 kg, glede na tabelo velikosti pa sem izbral priporočeno velikost dresa. Tudi sicer nosim oblačila v velikosti L, zato menim, da izbira velikosti ni težka. Dres se je popolnoma prilegal mojemu telesu."


Lahek in zračen material po ugodni ceni

Daniela:

„Material, iz katerega je dres izdelan, je zelo prijeten na otip, zračen in lahek. Po mojem mnenju ta dres popolnoma prekaša svoje konkurente v tem cenovnem razredu tako po videzu kot po materialu."

Adrián:

„Že ob prvem otipu sem bil prijetno presenečen. Najbolj me je presenetila teža dresa, ki je res majhna za dres tega cenovnega razreda. Od vseh dresov, ki sem jih imel priložnost preizkusiti do zdaj, je ta dres najlažji. Za tiste, ki pri vožnji s kolesom gledajo na vsak gram, je to povsem jasna izbira. Material je posebna kategorija. Tanek in učinkovit ter dobro odvaja znoj, kar boste cenili predvsem v poletni vročini. Na sebi ga sploh nisem zaznala, kar je posledica kombinacije kakovostnega, elastičnega in lahkega materiala ter kroja, ki se z milimetrsko natančnostjo prilega telesu. Kroj je na sprednji strani nekoliko skrajšan, kar mi je osebno zelo všeč, saj mu to da "profi look"."

Stanley:

„Dres me na nobenem mestu ni stiskal, ni se zarezoval ali me kako drugače oviral. Resnično me je presenetil prilegajoč, lahek in zračen material. Dres odlično odvaja znoj, tako da nisem imel občutka, da na meni "zastaja voda". Dres iz nove kolekcije Holokolo se po zasnovi in lastnostih ne razlikuje od drugih "profesionalnih" blagovnih znamk, vendar je veliko bolj dostopen za ljubitelje rekreativnega kolesarstva, ki iščejo kakovostne in sodobne drese v dostopnem cenovnem razredu. Govori se "veliko glasbe za malo denarja", kar v tem primeru drži."


Posebnosti in detajli, ki jih bodo cenili tako začetniki kot profesionalni kolesarji

Daniela:

Dres je natančno oblikovan glede na potrebe ženskega telesa, kar pomeni, da se lepo prilega, vendar nikjer ne tišči. Silikonski zaključek zagotavlja udobje med vožnjo in vam ne povzroča težav z zvijanjem majice in odkrivanjem hrbta. Rokavi so daljši, kar le še izboljša splošno aerodinamiko in lep videz dresa. Čeprav so dresi Holokolo presenetljivo dobri, obstaja nekaj podrobnosti, ki vas lahko presenetijo. Prva izmed njih je višji ovratnik na dresu. Ta točka je predvsem stvar osebnega okusa, vendar je v toplem vremenu boljši dres z nižjim ovratnikom. Pri izbiri upoštevajte, da so vse barve natisnjene na beli tkanini, zato morate za temnejše odtenke izbrati večjo velikost, da bo dres videti dobro tudi ko ga boste oblekli. Vendar se morate zavedati, da lahko za ceno enega dresa Castelli ali Alé dobite 4 drese Holokolo, ki vam bodo zelo dobro služili in boste z njimi zagotovo zadovoljni. "

Adrián:

„Gumijast rob na notranji strani dresa zagotavlja pravilno prileganje telesu. Na zadnji strani dresa so klasični trije veliki žepi, v katere lahko spravite opremo, ki jo potrebujete za enodnevni izlet. Jaz osebno sem imel s seboj mobilni telefon, rezervno zračnico, orodje, komplet za lepljenje in nekaj energijskih ploščic, za takrat, ko pade raven energije. Rad bi poudaril tudi, da med celotno vožnjo nisem čutil ničesar od tega na hrbtu. Na straneh zunanjih žepov so všiti neopazni, a v temi zelo pomembni odsevni trakovi. Od spredaj sta mi v oči padli dve lepi podrobnosti. Prva je okrogla konica na zadrgi za lažje zapenjanje ali odpenjanje. Druga podrobnost je prav tako povezana z zadrgo, vendar ima tudi funkcionalno uporabo. Na vrhu zadrge pa je našitek iz semiša, ki prispeva k še boljšemu odvajanju znoja."

Stanley:

„Zaradi silikonskega zaključka moj dres ni zdrsnil in se je lepo držal na svojem mestu, našitki na rokavih pa dobro oblikujejo roke. Na zadnji strani dresa so trije žepi, ki so dovolj veliki, da lahko vanje pospravim telefon, ključe ali dežni plašč. Na dresu je več odsevnih elementov, zaradi katerih bo kolesar dovolj dobro viden, zadrga pa ima širok drsnik, tako da lahko dres tudi med vožnjo hitro odpnete ali zapnete nazaj. Osebno bi rad videl tudi silikonski trak na rokavu, vendar je to lahko vaša osebna preferenca. "


O autoroch: 

Foto autora
Foto autora
Foto autora

Mlad in ambiciozen mož prihaja iz majhne vasice pod Visokimi Tatrami. Zahvaljujoč naključju in ljudem, ki so mu v življenju prekrižali pot je pričel aktivno kolesariti. V prostem času uživa v kolesarjenju. V svojem poklicnem življenju skrbi za otroke v osnovni šoli, v glasbeni skupini pa igra tudi na bas kitaro in kontrabas.