Zakulisje snemanja nove kolekcije Holokolo Elite

Tagi:
Zakulisje snemanja nove kolekcije Holokolo Elite >

Pred nekaj tedni se je naša slovaška in češka ekipa Holokolo odpravila do okolice mesta Pezinok v bližini Bratislave. Odpeljali smo se do lokalnih vinogradov in gozdov, da bi posneli našo novo kampanjo, s katero želimo pokazati, da je kolesarjenje resnično za vsakogar, in hkrati predstaviti našo novo kolekcijo Holokolo Elite. In kako pravzaprav izgleda snemanje kampanje? Ponujamo vam kratko reportažo s kopico fotografij iz zakulisja dogajanja.

Drese Holokolo Elite so kot prvi preizkusili igralci, ki so zablesteli v naši kampanji. Rekreativni kolesarji na kolesih in e-kolesih, profesionalci v pelotonu ali pa družina na gorskih kolesih - tako je bila videti zasedba nove kampanje. Različni liki, starosti in zmogljivost. Vsakdo bi moral doživeti čudovit občutek pri kolesarjenju, pri tem pa kondicija, starost in telesna teža ne bi smeli predstavljati omejitev.

Material in kroj za vsako postavo - to je »motto« nove kolekcije Holokolo Elite, ki prihaja na trg z več deset različnimi modeli, izpolnjuje tudi tiste najzahtevnejše potrebe in je cenovno dostopna. Dresi so zasnovani za maksimalno udobje, pri čemer je poudarek na izjemni zračnosti, lahkosti in prilagodljivosti. Material je seveda zelo udoben, kroj pa se prilega vsem tipom postave.

Na (električno) kolo v stilu ne glede na telesno težo in velikost

Je ponedeljek popoldne in srečamo se s prvimi udeleženci snemanja. Dva starejša kolesarja se pripeljeta na električnih kolesih in si takoj zamenjata svoja oblačila za dres iz kolekcije Holokolo Elite in kolesarske hlače. Skupaj s snemalno ekipo in režiserjem se premaknemo k vinogradu nekaj kilometrov od zdravilišča Rozálka v Pezinku. Oba udeleženca sta navdušena in se veselita snemanja - kdo bi si mislil, da bodo nekoč rekreativni kolesarji na električnih kolesih igrali v reklami za kolesarska oblačila?

»Svoje električno kolo sem vedno vozil v navadni bombažni majici in hlačah, saj skoraj nobena kolesarska znamka ni izdelovala moje velikosti«, nam je pred fotografiranjem zaupal kolesar, ki običajno nosi velikost 6 XL. To dokazuje tudi nova kampanja Holokolo - res imamo velikosti za vsakogar.

Nasvet: Nova kolekcija Holokolo Elite ponuja res širok izbor velikosti. Dame lahko izbirajo med velikostmi od XS do 2XL, gospodje pa med velikostmi od S do 6XL. Dresi se zaradi aerodinamičnega kroja lahko prilagodijo vsaki postavi. Odvečni kilogrami torej vsekakor niso ovira, ki bi vas omejevala pri uživanju v kolesarjenju v polni meri.

Tudi med kolesarjenjem se ujemajte kot par

Počasi se bliža večer in sončni zahod. Sledi še en prizor, tokrat mladega para na cestnih kolesih, ki naj bi zaključil celoten videoposnetek. Na prizorišču se pojavljajo dresi Holokolo v veselih barvah in z izrazitimi vzorci. Vendar pa snemanje za nas še zdaleč ni končano. Tako kot sončnega zahoda tudi sončnega vzhoda v vinogradih ne smemo zamuditi, zato naslednji dan vstanemo zelo zgodaj.

Nasvet: Nova kolekcija Elite ponuja več tako imenovanih »matchy-matchy« modelov, tako da se lahko za kolesarjenje preprosto prilagodite svojemu partnerju. Tistim, ki so na kolesu radi zvezde in se ne želijo zliti z okolico, priporočamo, da si ogledajo na primer modele ALIVE ali PASSIONATE. Po drugi strani pa bodo ljubitelje manj izrazitih, a zanimivih modelov navdušile dresi SURPRISED, JOLLY ali KIND.

Vrhunski material z optimalno regulacijo temperature (ne le za profesionalce)

Začetek naslednjega snemalnega dne zaznamuje budnica pred 5. uro zjutraj in srečanje s prvimi udeleženci, ki bodo zaigrali sceno z ženskim peletonom. Ujeti popoln sončni vzhod v kamero ni enostavno, zato na lokacijo s celotno ekipo in prvimi akterji raje pridemo naprej, da ne zamudimo čudovitih posnetkov.

Na koncu imamo srečo in v sončnem vzhodu v Pezinku na Slovaškem uživajo tudi tisti, ki niso zgodnji ptiči. Kasneje na prizorišče prihaja preostali del ženskega peletona, nato pa se počasi premaknemo k drugim igralcem, ki so dobili vloge v moškem peletonu.

»Odlično je, da ste za snemanje vzeli prave kolesarje in tudi tiste večje. Upam, da bo to navdihnilo tudi druge blagovne znamke«, pravi ena od udeleženk fotografiranja, ki je tudi sama zelo aktivna kolesarka in posega po kolesarskih oblačilih večjih velikosti.

Nasvet: Če želite maksimalno uživati v kolesarjenju, ne morete brez pravih kolesarskih oblačil. Kaj pa, če ne želite zapraviti več tisoč evrov za novo opremo, vendar bi radi dobili najkakovostnejšo opremo, ki ne bo omejevala vaše vožnje?

Dresi Holokolo Elite so izdelani iz vrhunske tkanine DeanSilk, ki zagotavlja optimalno regulacijo temperature s hladilnim učinkom. Tkanina DeanSilk je znana po svoji mehkobi, visoki elastičnosti in največji zračnosti.Izboljšave na vsakem koraku

Luči, kamera, akcija! Premaknemo se v vinsko vasico Limbach, kjer pride na vrsto prizor z moškim pelotonom. Težka naloga za režiserja in snemalce - prikazati čim več podrobnosti in pripomočkov neposredno med vožnjo naših igralcev. Ti se zagotovo ne izogibajo hitri vožnji na cesti, nasprotno, tega so navajeni. Zahvaljujoč naši odlični ekipi pa je rezultat odličen in v videoposnetku nam je uspelo ujeti številne podrobnosti in izboljšave nove kolekcije Holokolo Elite.

Nasvet: Novi dresi iz kolekcije Holokolo vas bodo na primer presenetili z odlično izdelanimi podrobnostmi, kot sta zadrga YKK z lahkim drsnikom in spektakularen zaključek v obliki logotipa Holokolo, ki je v predelu vratu prekrit s tkanino in tako ščiti kolesarja pred odrgninami.

Dres ima tudi tri ojačane žepe na zadnji strani in poseben skriti stranski žep z zapenjanjem na zadrgo. Italijanski silikonski zaključek MARC poskrbi, da se dres med vožnjo obdrži na svojem mestu. Dresi izstopajo po vdelanih rokavih, podaljšani dolžini na hrbtu ali odsevnem varnostnem traku na zadnji strani.

Na kolo z vso družino v kakovostnih kolesarskih oblačilih

Sonce greje skoraj tako kot poleti in na nebu ni več nobenega oblačka. Naši ekipi je uspelo zelo dobro načrtovati snemanje in fotografiranje, čeprav napoved sprva tega ni nakazovala. Pred nami je snemanje zadnjega prizora, v katerem glavno vlogo ne igra le skupina kolesarjev v vlogi družine, ki se je pravkar odpravila na kolesarski izlet, temveč tudi dron (na videu ni viden), ki našemu videu daje akcijo in povsem drugačno perspektivo. Ko z neba padejo prve kaplje dežja, naša ekipa konča s snemanjem. Temu pravimo resnično dober tajming! Poslovili smo se od zadnjih igralcev in vsi se že veselimo rezultata. Navdušeni smo nad odlično izvedbo vseh igralcev, režiserja, snemalne ekipe in fotografov, ki so pri snemanju in fotografiranju dali vse od sebe.


Nasvet: Blagovna znamka Holokolo ponuja visokokakovostne kolesarske drese ne le za odrasle. Za najmlajše je na voljo tudi kolesarska oprema z igrivimi in veselimi vzorci. Veliko pozornosti smo namenili igrivim vzorcem, med katerimi bodo vaši otroci zagotovo enega izbrali. Prefinjene podrobnosti in živahne barve vam bodo všeč na prvi pogled. Kombinirate jih lahko tudi z dresom za odrasle!

Oglejte si celotno kolekcijo Holokolo Elite neposredno v naši e-trgovini. Odkrijte nove dizajne Holokolo Elite za moške in ženske.