Kako izbrati pravo kolesarsko steklenico?

Tagi:
Kako izbrati pravo kolesarsko steklenico?>

Pred začetkom kakršne koli telesne dejavnosti je pomembno, da ne pozabite le na prava oblačila, temveč tudi na stvari, ki bodo omogočile njeno varno in udobno izvajanje. Ena od teh stvari je pravilna hidracija. Zagotovitev tekočine skupaj s potrebnimi minerali vam bo omogočila večurno vožnjo in polno uživanje na poti. Toda katera steklenička bo najboljša izbira? Poglejmo si jo podrobneje.

Steklenice za kolo lahko na naših domačih policah zavzamejo veliko prostora. Razlog za to je njihova raznolikost - ne le vizualna, temveč tudi tehnična. Pri nakupu bidona se je treba osredotočiti na individualne potrebe. Stekleničke lahko razvrstimo glede na:

  • prostornino
  • proizvodnega materiala
  • konstrukcijo stene
  • ustnika
  • estetske značilnosti

Blagovna znamka, ki med drugim ponuja široko paleto steklenic, je Camelbak. S ponudbo več najbolje prodajanih modelov zadovoljuje različne potrebe kolesarskih avanturistov. Tisti, ki se najpogosteje pojavljajo v naročilih naših strank, so Podium, Podium Chill, Podium Dirt Series in Podium ICE.

Steklenice Camelbak - pregled ponudbe

Camelbak Podium je ponosni predstavnik te ponudbe, ki izpolnjuje osnovno uporabo bidonov. Na voljo je v prostorninah 620 ml in 710 ml, njena majhna teža pa vam omogoča, da jo vzamete s seboj na vsako pustolovščino. Zahvaljujoč temu, da je izdelana iz materiala, ki ne vsebuje BPA/BPS/BPF, plastenka Podium ne bo vpijala okusov ali vonjav! K temu dejstvu prav tako pripomore tehnologija srebrovih ionov (polipropilen Trustate), ki preprečuje rast bakterij v notranjosti.

Kaj je še posebnega na izdelkih Camelbak? Ustnik z avtomatskim ventilom Jet Valve! V praksi to pomeni, da je pitje iz bidona med vožnjo zelo udobno, nič ne pušča, ko je ustnik odprt, za čiščenje pa ga je mogoče razstaviti na manjše dele.

Še en priljubljen model je Podium Chill - zaradi dvojne stene je pijača toplejša kot pri standardnih bidonih! Tako kot osnovni model Podium je na voljo v zmogljivostih 620 ml in 710 ml. V njegovih stenah so srebrni ioni, ustnik z ventilom Jet Valve pa ščiti pred razlitjem in zagotavlja udobje.

Podium ICE je starejši brat steklenice Podium Chill, ki ohranja pijačo hladno do štirikrat dlje kot običajna steklenica! Kako? Dvojne stene plastenke ICE vsebujejo hladilno snov. V toplih dneh priporočamo dodajanje ledu, da bo izotonična pijača v notranjosti ostala hladna.
Ta model je na voljo v prostornini 620 ml, okrepljen je s srebrovimi ioni in ima ergonomski ustnik. Ta izdelek je idealen za poletne in zimske tabore v toplejših delih sveta.

Steklenička Podium Dirt Series bo prišla prav ljudem, ki se ne bojijo voziti po zahtevnih, pogosto mokrih terenih. Ta model združuje najboljše lastnosti steklenice Podium z dodatno funkcijo - zaščito ustnika. Zasnovana je bila za gorske dejavnosti, pri katerih ne boste pili pijače z blatom ali drugimi nečistočami. Se ne bojite mokrega terena, dežja in prahu? Steklenica Podium iz serije Dirt je za vas!

Blagovna znamka Camelbak ponuja steklenice, ki niso primerne le za kolesarjenje, temveč tudi za druge dejavnosti, kot so potovanja, joga ali fitnes. Oglejte si modela Eddy+ in Chute Mag!

Drugi kolesarski bidoni

Če se želite držati svoje najljubše blagovne znamke, izbrati minimalizem ali steklenico z logotipom kolesarske ekipe, boste tukaj zagotovo našli pravo! Ponudba bidonov Holokolo je dovolj široka, da bo ustrezala vašim individualnim potrebam!

Ponujamo bidone priljubljenih blagovnih znamk, kot so Elite, Tacx in Castelli. Za razliko od bidonov Camelbak so ti na voljo v prostornini 500 ml in izpolnjujejo osnovne značilnosti kolesarskih bidonov.

Trenutni trg bidonov ponuja modele z različnimi specifikacijami in estetskimi lastnostmi. Upamo, da boste s pregledom ponudbe bidonov Camelbak in drugih možnosti, ki so na voljo na Holokolu, lahko izbrali popoln model za vas!