KOLESAR PO SRCU IN DUŠI>

Kakovostna kolesarska majica za prosti čas je stvar srca, tako kot kolesarjenje samo, zato smo se odločili, da ustvarimo kolekcijo, ki bo še bolj gladko prešla od kolesarskih oblačil do "običajne" dnevne opreme. Konec koncev, kdo ne bi želel vsak dan pokazati svoje strasti do kolesarjenja!

Tako se je porodila ideja, da bi naredili kolekcijo za mestno življenje kolesarja, ki bo z vami preprosto preživel cel dan. Tako je nastal NU.by holokolo.

Naša lastna kreativna ekipa je dobila nalogo, da oblikuje majice, ki  jih boste tako lahko nosili tudi v pisarno, šolo in sprehod po mestu ali naravi.  In vam omogočale, da ostanete v stiku s svojim najljubšim športom. Nastalo je 11 dizajnov - iz njih si lahko izberejo vsi,  ki obožujejo preprostost, in tudi ti, ki imajo rajši igrivi stil. Seveda pa smo pomislili tudi na ljubitelje slavne velike turneje ?

Posebnost naših majic je tudi lep detajl v obliki lepe misli, ki vas bo vedno spominjal na veselje do vožnje.

Tako kot pri dresih in drugi opremi smo tudi mi skrbeli za kakovost izdelave. Preizkusili smo različne oblike majic, materialov, potiskov, vezenin, aplikacij. Skratka, vsak izdelek je šel skozi naše roke, dokler nismo našli ustreznih lokalnih dobaviteljev.

Skratka, želeli smo si, da bi naše unisex majice omogočile uživanje v strasti kolesarjenja tudi takrat ko ne vozite.

Torej, kateri dizajn je vam nabolj všeč?