HOLOKOLO. ZELO NAS VESELI ali KAKO JE NASTALA LASTNA KOLEKCIJA

Tagi:
HOLOKOLO. ZELO NAS VESELI ali KAKO JE NASTALA LASTNA KOLEKCIJA >

Vsak kos kolesarske opreme bi moral rešiti kakšen kolesarski problem. Funkcionalnost in kakovost na kolesu dobivata nov pomen, ki bi moral biti na voljo vsakemu navdušencu. To smo se naučili tudi hvala 10 let izkušenj na trgu kolesarskih oblačil, pa tudi intervjujev z našimi prijatelji in vami, kupci.

S poudarkom na teh vrednotah je nastala naša prva lastna kolekcija kolesarskih oblačil Holokolo. Vsak izdelek je bil zasnovan s poudarkom na trajnosti, učinkovitosti in užitku v vožnji. Ni važno, ali ste profesionalni ali občasni kolesar.

Kot običajno smo za vas začeli pripravljati zimsko kolekcijo poleti.J Zahvaljujoč dolgoletnemu sodelovanju s proizvajalcem kolesarskih oblačil, katerega izdelke preizkušamo že nekaj let, ni bilo dvoma o sodelovanju pri proizvodnji. Skratka, izbira pravih partnerjev je bila ključnega pomena.

Glede na podrobnosti in poseben pristop je bila na našem sedežu v ​​Bratislavi ustvarjena majhna skupina sodelovalcov, ki jo sestavljajo oblikovalec, strokovnjak za izdelke, tržniki in kolesarji. Naš cilj je bil prinesti kolesarska oblačila na trg za vse kolesarje. Tako je kolekcija nastala tako, da jo je bilo mogoče zlahka uskladiti in izmeničiti, v njej pa so našli „svoje“ drzne stranke in tudi brezčasni minimalisti.

Nova kolekcija Holokolo je sestavljena iz unikatnih dizajnerskih kosov - 9 zimskih dresov, 2 dolgih hlač in rokavic, ki jih je mogoče prosto kombinirati. Dresi boste našli v 8 unisex izvedbah, dopolnjenih z 1 čisto ženskim krojem, v velikostih od XS do 3XL. Od vas je odvisno, kaj boste izbrali.

Funkcija, ki združuje brezčasen dizajn, na voljo vsem - točno to naj bi bila znamka oblačil Holokolo. Tukaj si oglejte našo prvo kolekcijo in nam sporočite, kako je vam všeč.