Največja trgovina s kolesarskimi oblačili na Slovaškem

Tagi:
Največja trgovina s kolesarskimi oblačili na Slovaškem>

Showroom  se nahaja v Bratislavi na neposrednem križišču kolesarskih poti. Pri izbiri vam bo pomagala strokovna skupina ljudi, ki razume potrebam kolesarjev in pozna vse izdelke.

Obiskovalce bo pozdravil velik odprti prostor, izkušeno osebje in bogata ponudba izdelkov znanih blagovnih znamk, kot so Alé, Castelli, Agu, Biotex, Scott ali Santini. Poleg tega je tukaj mogoče preizkusiti vse izdelke, ki jih stranka pogleda v e-trgovini, saj trgovina vključuje tudi skladišče z izdelki, ki jih od tam distribuirajo po vsej Evropi. Vsak mesec kupce tukaj čakajo tudi unikatna tekmovanja o izdelke.

Ponudba je res široka in raznolika–  kar se tiče tehnologije, kvalitete in dizajna izdelave, dizajna in cene. V trgovini Holokolo boste vedno našli aktualne kolekcije glede na letni čas, v vseh velikostih od XS do 7XL. Kolesarska oblačila prodajamo že več kot 10 let in zato verjamemo, da je kolesarjenje preprosto strast, ne glede na starost ali proporcije telesa.

Pridite in se prepričajte sami! Lepo vabljeni! Čakamo vas na naslovu Pri vinohradoch 269 / a, kjer lahko udobno parkirate bodisi z avtomobilom bodisi s kolesom neposredno v trgovini.