TEST ZIMSKEGA KOMPLETA HOLOKOLO TRACE BLUE WINTER

Tagi:
TEST ZIMSKEGA KOMPLETA HOLOKOLO TRACE BLUE WINTER>

Verjamem, da številni ljubitelji kolesarjenja imajo le najlepše spomine na to poletje in kolesarske izkušnje, povezane s tem. Sezona se je končala tudi v profesionalnem pelotonu, saj že vsi Grand Tour, SP in ganjene spomladanske klasike poznajo imena zmagovalcev.

Trenutno se je za nas začel jesenski del sezone. Spomladi občudujemo prebujeno naravo po zimi, jeseni pa navduši široka paleta lepih barv. Jesensko vreme ne odvrača kolesarjev od preživljanja prostega časa na kolesu. Zunanja temperatura se seveda prilaga letnim časom, zato mora biti tudi pravi kolesar pripravljen na spremembo garderobe. Kratke hlače in majice s kratkimi rokavi je treba zamenjati z izoliranimi dolgimi hlačami, majico z dolgimi rokavi in ​​primernimi dodatki.

PRAVA IZBIRA

Zelo cenim sodelovanje s Holokolo in sem jima hvaležen za priložnost, da delijo moja mnenja in izkušnje iz izletov. Pred dnevi sem prejel ponudbo za testiranje zimskega kompleta Holokolo. Zanimala me je ta priložnost in z velikim veseljem sem sprejel izziv. Izbral sem komplet Holokolo - Trace Blue winter, ker sem si takoj zamislil povezavo barv oblačil smojim kolesom. Pri izbiri kompleta sem cenil odlično ceno za celoten komplet. Zanimale so me lastnosti kompleta, predvsem zračnost in izoliran elastični material.

OBLECI SE IN ODPRAVI NA VOŽNJO

Po razpakiranju paketa in testiranju kompleta sem komaj čakal, da ga končno preizkusim na realnem terenu. Moje tradicionalne vožnje vodijo po Visokih Tatrah. V času, ko ljudje v mestih iz omar izbirajo maksimalno jakne, veste ali dežne plašče, pod Tatrami že imamo zamrznjena vetrobranska stekla na avtomobilih in se moramo na kolesu obleci bolj toplo.

Tipično jesensko vreme je pokazalo 8 °C. Čeprav je sonce vsaj pripomoglo k lepemu jasnemu vremenu, je veter spomnil, da je poletnih dni konec. Že prvi občutek na kolesu v novem kolesarskem kompletu je bil odličen. Pri moji višini 190 cm in teži 86 kg mi je velikost L ustrezala odlično in nisem čutil nobenega nelagodja. Zimskemu kompletu oblačil Holokolo sem dodal tudi nekaj iz moje garderobe. Osnova je bila prva plast - spodnja majica z dolgimi rokavi, na katero sem oblekla dres s kratkimi rokavi. Outfit sem dopolnil tudi s kapo pod čelado in ovratnikom. Vse pripravljeno zdaj lahko vozimo in testiramo 3 ... 2 ... 1 ...

TOPLE DOLGE HLAČE HOLOKOLO

Hlače so narejene iz elastičnega materiala in se tako odlično prilagajajo postavi. Prijeten material s flisom, ki je prijetno ogrel, tako da me med vožnjo ni zeblo na kolena, teleta ali stegna. Udobje vožnje boste zelo cenili zaradi prijetne gelne podloge in jaz osebno nisem imel neprijetnega občutka, da podloga drsi po sedlu.

Na hlačah so zaščitni odsevni elementi, ki jih boste cenili pri večerni ali kasneje popoldanski vožnji, ko je vidljivost občutno zmanjšana in želite biti videni na cesti. Eleganten logotip Holokolo na zadnji strani hlač ali na teletah dodaja še en plus v dizajnu.

IZOLORANA MAJICA HOLOKOLO

Izolirana majica je izdelana iz zračnega materiala in zahvaljujoč flisu ohranja toploto telesa skozi celotno vožnjo. Cenim večji obroč vodila za zadrgo, s katerim lahko med vožnjo odprete ali zaprete zadrgo tudi z debelejšimi rokavicami. Dres je končan s silikonskim pasom, ki ga drži na mestu. Ima tri standardne zadnje žepe, dovolj velike, v katere lahko skrijete vesto, dežni plašč ali drobnarije, kot so mobilni telefon ali ključe. Rokavi so zaključeni z elastiko, ki bi jo osebno zamenjal z daljšim zoženim patentom na zapestju. Ta detajl bi cenili predvsem visoki kolesarji. Gre predvsem za navado.

IZOLIRANE ROKAVICE HOLOKOLO

Rokavice so maksimalno izpolnile namen. Res so me lepo ogreli, pri spustu so zdržali mraz, ni me zeblo na prste, in s prestavljanjem ali uporabo zavor niso imeli težav. Na strani dlani boste cenili fino hrapavost, tako da dlani na krmilu niso zdrsnile. Veselim se uporabe teh rokavic za druge športe v hladnem vremenu, kot so tek, pohodništvo ali tek na smučeh.

Če zaradi hladnejšega vremena ne želite prenehati kolesarjenja in želite s sedla svojega kolesa uživati ​​v lepotah barvne jeseni, izberite si pravi zimski komplet. Mislim, da bo vsak kolesar v ponudbi Holokolo našel tisto, kar resnično potrebuje. Široka ponudba blagovnih znamk, kakovostni materiali, odlična kakovost za malo denarja.

Seveda, če ne veste, kako izbrati pravo velikost, si oglejte tabelo velikosti na spletni strani Holokolo ali jih kontaktirajte neposredno in z veseljem vam bodo svetovali. Osebno sem zelo vesel, da sem lahko preizkusil komplet Holokolo TRACE Blue WINTER in napisal nekaj vrstic, ki opisujejo moje občutke ob tem kompletu. Hvala Hokolo :-)