TOP izdelki leta 2020>

Čeprav nas je leto 2020 v marsičem presenetilo nepripravljenih, nas je naučilo uživati v majhnih stvareh,  povsem običajnih in vsakdanjih. Na primer, že samo kolesarjenje, ki smo ga do nedavnega jemali kot nekaj samoumevnega, je tako postalo blažen pobeg iz domače pisarne.  Mnogi so se podali kolesariti tudi v slabem vremenu, ki ga prej niso bili vajeni. Lansko leto je bilo preprosto polno izzivov in premagovanja, in ne samo v kolesarjenju ... Zato smo se odločili, da vam pripravimo majhen "vodič" najbolj priljubljenih izdelkov leta 2020, ki vam bo vsaj malo pomagal pri iskanju nove opreme.

JAKNE ODPORNE NA VETER

Izjemno lahke jakne, odporne proti vetru, so bile hit prehodne sezone. Nikar se temu ne čudimo, zato ker ta praktičen kos oblačila je tudi nas v muhastem vremenu že večkrat rešil. Jakne so lahko zložljive, ultra lahke, zračne, nepremočljive in odporne na veter. Skratka, odlične in takšno jakno imate lahko vedno s seboj "za vsak slučaj".

BIOTEX X-LIGHT  |  CASTELLI SQUADRA  |  SIX2 MANT W

SEDEŽU

Za dolge vožnje, premagovanje višinskih metrov ali osebne rekorde so kolesarske hlače z dobro prilegajočo podlogo preprosto "MUST HAVE". In toliko bolj se veselimo dejstva, da ste poleg priznanih blagovnih znamk, kot so Castelli, Santini in Alé, dali priložnost tudi naši prvi lastni kolekciji kolesarskih oblačil Holokolo. In vaša ocena? 5/5! Hvala!

CASTELLI COMPETIZIONE | HOLOKOLO WINTER 2020 | ALÉ CORSA

NOVO

Poleg brezčasnih kolesarskih hlač smo vam v letu 2020 predstavili svojo prvo lastno kolekcijo kolekcijo unisex zimskih dresov. Tako nam je uspelo združiti kombinacijo naših izkušenj, brezčasnega oblikovanja, cenovne dostopnosti in funkcionalnosti - in to kar v skupaj 9 modelih. Kateri je vaš najljubši?

HOLOKOLO HYPER | PURIST | INFRARED

PRIPRAVLJENI NA TRAIL

Beseda udobje pri gorskem kolesarjenju še kako pomebna. Kolesarska oprema mora biti zares kakovostna in izdelana iz materiala, ki je dovolj prilagodljiv,  zračen, odporen na vodo in umazanijo. Idealne hlače naj bi bli natančno šivani, in nudili udobje v obliki funkcionalnih žepov in nastavljivega pasu.

HAVEN ENERGIZER | HAVEN SINGLETRAIL LONG | MONTON JANUN

NOVA ZNAMKA - NE SAMO NA KOLO

Vsako leto skrbno iščemo tudi nove funkcionalne blagovne znamke na trgu, ki pa jih vedno pošteno preizkusimo preden jih dodamo v ponudbo. Letos nas je navdušila blagovna znamka UYN, znana po izdelavi športnih oblačil in  funkcionalnem spodnjem perilu, ki ga nosijo športne elite, kot sta Petra Vlhova in druga olimpijska reprezentanca.

UYN FUSION MERINO | EVOLUTYON | AMBITYON