HOLOKOLO NA LASTNI KOŽI>

Kaj bi ste storili, če bi vas nenadoma poklicala blagovna znamka, katere stranka ste, in vas povabila za sodelovanje? Kaj pa, če bi kar na enkrat  postali ambasadorji njene prve lastne kolekcije, poskusili vse izdelke na lastni koži in poleg tega doživeli še profesionalno fotografiranje? Prav to se je zgodilo našim strankam – navdušenim kolesarjem, ki smo jih povabili, da preizkusijo naše povsem nove drese in hlače znamke Holokolo in preživeli z nami lep dan, poln lepih dogodkov in izkušenj ?

Srečala se je res zanimiva skupina ljudi, ki obožujejo enako stvar - kolesarjenje. Medtem ko so nekateri šele pred kratkim začeli kolesariti in jih kolesarjenje popolnoma prevzelo, drugi kolesarijo že leta in celo tekmovali so že. Želeli smo, da Holokolo kolekcija prenese vse vrste voženj, ne glede na starost, spol ali uspešnost kolesarja.

Zato, ker smo želeli, da bi bila naša ekipa popolna, smo jo dopolnili z izkušenimi strokovnjaki - fotografom Petrom Kubaľákom in video produkcijo studia Z.matek.

 

Fotografiranje je potekalo že zgodaj zjutraj, ko so se naši ambasadorji prvič seznanili z našo kolekcijo, preizkusili drese in hlače in si je vsak izbral najljubši izdelek zase.

Kolesarjenje se je začelo že ob sončnem vzhodu in naš peloton je bil odličen. Čeprav je vloga ambasadorja res mamljiva in zanimiva, so naših fotografov med fotografiranjem čakali nove izzive. Na primer, poskusili so se voziti za avtomobilom, iz katerega je bila posneta fotografija, fotografirati pod zemljo ali na ulici, ki še ni odprta za javnost (za kar se izjemno zahvaljujemo odlični ekipi HB Revis). Konec koncev, česa ne bi storili za dobro fotografijo! Dobesedno - naš fotograf se ni obotavljal povzpeti na višino 10 metrov in fotografirati naše modele od zgoraj!

Dan je bil namenjen zabavi in nabiranju novih izkušenj. Prepričajte se sami: