Kako izbrati pravo darilo za kolesarja

Tagi:
Kako izbrati pravo darilo za kolesarja>

Uspešno smo zaključili drugo adventno nedeljo. Adventni venčki s svečami poskrbijo, da so naši domovi prijetni in skupaj z vonjem igličja, cimeta in klinčkov naredijo pravo božično vzdušje. Nekateri že imajo pripravljena darila od oktobra, drugi so ujeli Black Friday, potem pa smo še mi, ki še vedno nimamo daril. Ostanite mirni, imate še dovolj časa, da izberete pravo darilo.

Osebno sem se vsako leto spraševala, kaj naj naredim z darili. Kasneje sem spoznala, da je pomembno, da človeku podarim nekaj iz njegovega življenja, nekaj, kar bo uporabil in užival z ljubeznijo in užitkom. Rešitev je seveda lahko tudi pulover z božičnim motivom, če pa želite biti malo bolj kreativni in imeti doma aktivnega kolesarja s srcem in dušo, ste zmagali.

Preden nekaj kupite, je pomembno preveriti velikost prejemnika. In kako to storiti? Preprosto izvlecite kolesarsko jakno, dres ali hlače iz garderobe in preverite velikost.

Naprimer si lahko vzamete majico in izmerite dolžino rokava od ovratnika do konca in širino pod rokavi. Tabele velikosti vam lahko pomagajo pri velikostih.

Druga pomembna pomoč pri izbiri darila je pogled na barvo in vrsto kolesa. Večina kolesarjev si oblačila izbere tako, da se ujemajo s kolesom. Pomemben dejavnik je tudi, ali vozi cestno ali gorsko kolo.

Navdih drugih je lahko v veliko pomoč - kliknite na najbolj prodajane izdelke, ki se pojavijo na vrhu.

Za vas sem pripravila nekaj vrst daril, s katerimi razveselite vsakega kolesarja:

Funkcionalno spodnje perilo UYN

Če stavite na znamko UYN, boste svojemu kolesarju zagotovili prijetno vožnjo v toplem in suhem, nadstandardnem udobju, najboljše materiale in najsodobnejše funkcije za ljubiteljske ali profesionalne športnike. Preprosto vse v enem, to spodnje perilo lahko uporabljate za vse vrste športa.

Majice NU. by HOLOKOLO

Majica iz naše NU. by HOLOKOLO kolekcije bo zagotovo ugajala vsakemu ljubitelju kolesarjenja. Sodobni modeli, ustvarjeni za mestno življenje kolesarja. Majico lahko uporabljate tako v prostem času kot med delovnim časom. Ta kolekcija je bila ustvarjena posebej za tiste, ki želijo svojo strast do kolesarjenja predstaviti tudi zunaj vožnje. Majice se lahko popolnoma ujemajo s kavbojkami, jakno ali krilom. Preprosto na vsak možen način.

Rokavice - CASTELLI CW 6.1 CROSS

Ste vedeli, da je rdeča barva najbolj priljubljena pri izbiri kolesa, kolesarskih oblačil in dodatkov? Zato so te unikatne ciklokros rokavice Castelli prava izbira za vas. Uporabljajo se lahko za vsako vožnjo v hladnem vremenu, na poti ali v terenu.

TERMO STEKLENICA - ELITE ICE FLY MTB 500 ML

Iz osebnih izkušenj vem, da lahko pijača v steklenici zamrzne pri temperaturah pod ničlo. Ta steklenica bo zagotovo ustrezala vsakemu kolesarju v ledenem vremenu.

FOTOKROMATSKA OČALA TIFOSI – CRIT

Fotokromna očala se ne zarosijo niti pri vrhunskih športih. Lahko se prilagodijo trenutnim svetlobnim razmeram. Med drugim zagotavljajo 100% zaščito pred škodljivimi UVA in UVB žarki. V  črni barvi so lahko zelo prijeten nevtralen dodatek za vsakega kolesarja. Prednost je vsekakor velikost unisexa.

SANTINI COLORE WINTER

Pri zimski opremi je pomembno, da zagotavlja zadostno udobje tudi v ekstremnih razmerah. Kolesarski kompleti so zasnovani tako, da se posamezni deli oblačil popolnoma prilegajo in delujejo. Če stavite na komplet, ste lahko prepričani, da bodo posamezni kosi ne le funkcionalni, temveč tudi elegantni.

BON

Če si ne upate izbrati darila in izbiro raje prepustite prejemniku, so naši kuponi HOLOKOLO v vrednosti 30 in 50 evrov odlična rešitev. S to izbiro ne boste ničesar pokvarili in vaša polovica lahko zlahka izbere svojo najljubšo znamko, barvo ali velikost.

Upamo, da smo vam olajšali izbiro in našli boste svoje popolno darilo. Torej, ste ga izbrali? Če se bojite nakupovanja prek spleta, lahko kadar koli pridete v našo trgovino, kjer vam bomo z veseljem svetovali.